Marketingfacts lanceert Docentenportaal

22 augustus 2013, 10:57

Veel docenten in het hoger onderwijs zitten op dit moment midden in de voorbereidingen voor het nieuwe collegejaar. Dit geldt uiteraard ook voor de docenten die het talent van de toekomst de fijne kneepjes van het (online) marketingvak proberen bij te brengen. In onze dagelijkse praktijk merken wij dat hierbij steeds meer gebruik wordt gemaakt van Marketingfacts.nl en/of het Marketingfacts Jaarboek.

Om nog een steentje aan die voorbereidingen bij te dragen en omdat wij tijdens bijeenkomsten met docenten merkten dat die behoefte er is hebben wij de eerste versie van het Marketingfacts Docentenportaal gelanceerd. Naast cases en statistieken delen wij via deze specifieke ingang voor (HBO-)docenten b.v. ook relevante documenten. Het eerste document dat is geplaatst is afkomstig van jullie collega Erdinç Saçan van Fontys Hogeschool. Hij heeft een tentamen opgesteld gebaseerd op het Marketingfacts Jaarboek en stelt dit via het portaal aan anderen ter beschikking (dank daarvoor!). Niet in de laatste plaats vinden jullie in deze omgeving ook alle grafieken/afbeeldingen zoals die in het Marketingfacts Jaarboek 2013-14 zijn gebruikt. Deze kunnen met bronvermelding vrij worden gebruikt in de colleges, handouts e.d.

Mocht je bovenstaande interessant vinden dan is het een kwestie van het aanmaken van een profiel. Voor jou als docent kan hier.

Heb je al een profiel op Marketingfacts.nl (en waarom zou je dan niet hebben?) stuur dan een mail naar Emile Peters , dan zetten we het juiste vinkje aan bij je bestaande profiel.

Zoals gezegd is dit een eerste versie van deze omgeving. Dus heb je tips, vragen of suggesties dan horen we ze uiteraard graag

Emile Peters
Partnerschappen en Business Development bij Natuurmonumenten

Houdt zich binnen Natuurmonumenten bezig met samenwerking met bedrijven. Is vanuit het team betrokken bij de programma’s Oerrr en Natuursport. Is daarnaast verantwoordelijk voor accounts als Menzis, IKEA, Chaudfontaine, Arval en Europcar. Zou het liefst als fotograaf alle ensembles – gebieden en gebouwen – van Natuurmonumenten vastleggen. Om daarna boswachter op Texel te worden. Was in het verleden onder andere Managing Director van Marketingfacts.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!