Marketing vacatures van de week

10 februari 2013, 16:07

Het wekelijkse overzicht van vacatures op Marketingfacts Jobs

Marketingfacts Jobs biedt al jaren banen aan voor de werkzoekende marketeer en stages voor studenten. We zullen hier vanaf nu extra aandacht aan geven door elk weekend de vacatures van de afgelopen week nog eens extra onder de aandacht te brengen. Met deze week vacatures bij o.a. Vitens en het Diaonessenhuis in Leiden en vier verschillende (afstudeer) stages.

Vacatures

Marketeer bij Diaconessenhuis Leiden

Het Diaconessenhuis in Leiden is op zoek naar een ervaren marketeer, die deze belangrijke, nieuwe rol in het Diaconessenhuis kan gaan vormgeven. Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor de positionering en voor de verdere uitbouw en ontwikkeling van de bekendheid van het merk 'Diaconessenhuis'. Dit doe je onder andere door het ontwikkelen van onderscheidende en opvallende campagnes. De Marketeer weet de 'Quick wins' te combineren met beleidslijnen.Lees hier de totale vacature

Senior Marketing Adviseur bij Vitens

Marketing is binnen Vitens gepositioneerd binnen de afdeling Business Development. Marketing heeft een organisatiebrede focus en adviesrol. De Senior Marketing Adviseur is verantwoordelijk voor dit functionele vakgebied en stuurt een Marketing adviseur aan (functioneel). Lees hier de hele vacature

Sales and Marketing Coordinator, IB Publishing bij International Baccalaureate

IB Publishing (IBP) produces a range of fee-covered and commercial products and services to support teachers and students of the IB programmes in IB World Schools worldwide. These resources are available for sale via the IB's e-commerce platform, the IB store (43k registered customers and 26k orders processed in 2011). Publishing is a growth area for the IB, with turnover expected to increase by 15% to $4.4m in 2013. Lees de hele vacature hier.

Stages

Stage vacature Euromobile bij Euromobile Moving Billboards Holland BV

Zoek jij een leuke en uitdagende stage waar je veel kan leren EN tevens werkervaring op kan bouwen!? Lees dan snel onderstaande vacature door en reageer! Lees hier meer over deze stage

Stage: Creatieve Multimedia Stagiair(e) bij Fortress Social Branding

Heb jij affiniteit met social media, weet je wat er populair is op het net, ben je creatief en heb je kennis van programma´s als Photoshop, HTML en CSS? Dan is Fortress op zoek naar jou! Wij zijn gespecialiseerd in het positioneren van merken op het sociale web. Dit proces helpt merken om gebruik te maken van de kracht van sociale netwerken door de dialoog aan te gaan met de doelgroep en deze te vergroten. We adviseren bedrijven op gebied van social media strategieën en voeren deze vervolgens uit. We ontwikkelen interactieve campagnes voor sociale netwerken en het internet. En implementeren wij complete technische oplossingen, die we integreren met de bestaande systemen van de klant. Lees hier meer over deze stage.

Stage (afstudeerstage): Online Marketing bij iQU

Afstudeerstage Online Marketing Wil jij naast het doen van een gedegen onderzoek ook werkervaring opdoen? Wil jij werken in de gaming industrie op een mooi gelegen locatie op loopstand van Station Haarlem? En wil jij na je afstuderen werken in een dynamische omgeving? Lees dan verder!

Stage: Online Marketing Stagiair bij iQU

Gezocht: Online Marketing Stagiair Locatie: Haarlem Periode: 4-6 maanden Start: zo snel mogelijk   Ben jij onze betrokken en enthousiaste stagiair die meewerkt om deze start-up naar het volgende niveau te tillen? Je kunt in deze periode erg veel leren. Lees hier meer over deze stage.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!