Marketing vacatures (en stages) van de week

16 juni 2013, 21:28

Online marketeer, product marketeer, marketing medewerker, docent marketing en content marketeer

Marketingfacts Jobs biedt al jaren banen aan voor de werkzoekende marketeer en stages voor studenten. In dit bericht vatten sommen we alle marketingvacatures en -stages nog een keer samen. Met deze week vacatures voor onder andere vacatures voor een online marketeer, een content marketeer, een product marketeer en een docent op het HBO. Stages gaan over online marketing, social media en sponsoring & events.

Vacatures

Online Marketeer / SEO Specialist bij De Wijnbeurs

Ben jij een gedreven Online Marketeer met een snelle pen en passie voor E-Commerce? En heb je minimaal 2 jaar ervaring met als speerpunt SEO en content? Lees dan verder!

Docent hbo business creation bij Avans Hogeschool

Docent hbo business creation 1,6 fte 's-Hertogenbosch De functie Als docent business creation verzorg je onderwijs op je vakgebied. Daarnaast begeleid je projectgroepen bij het uitvoeren van praktijkopdrachten en treed je op als coach van studenten op het gebied van studieloopbaan, stage en afstuderen. Ook ben je mede verantwoordelijkheid voor de verdere uitbreiding van het advanced business creation-netwerk en voor het totale onderwijscurriculum. Een goede beheersing van de Engelse taal is een voorwaarde. Lees hier de vacature

Product manager bij Canal Company

Wil jij werken bij het leukste bedrijf in Amsterdam als Product manager? Bij Canal Company geloven wij dat Amsterdam het mooist is vanaf het water. Wij zijn dan ook hét toonaangevende bedrijf in toerisme en entertainment op de Amsterdamse grachten, met de merknamen Holland International Rondvaart, Gray Line en Canal . Zeven dagen per week zijn wij hier te vinden met onze waterfietsen, partyschepen, rondvaartboten, salonboten en sloepen. Wij hebben op diverse locaties in de stad shops. Ter versterking van onze afdeling Marketing & Communicatie zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Product manager (32-40 uur) Lees hier de vacature.

Content Marketeer bij True

True zoekt een content marketeer (m/v) met ervaring in een soortgelijke functie. De ambitie van True is niet de grootste maar de beste te zijn door het bieden van hoogwaardige managed hostingoplossingen. Je bent zeer gemotiveerd om mee te werken aan het opbouwen van onze naam als autoriteit in de (managed) hostingmarkt. Lees hier de vacature.

Marketing Medewerker bij Body & Fit Sportsnutrition B.V.

Bodyenfitshop.nl is op dit moment de marktleider in Nederland als het gaat om sportvoeding, dieetvoeding en voedingssupplementen. Om deze lijn succesvol door te trekken zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons marketing team in Heerenveen. Lees hier de vacature.

Stages

Stagiair (m/v) Online Marketing & Social Media(PR) bij MediaTrend Publicaties B.V.

MediaTrend Publicaties B.V. Wij zijn een groot Media Bureau en Online Publisher. Jij bent bezig met communicatie, online marketing en onderhoudt de vele Social Media kanalen van verschillende goed scorende websites. Daarnaast werk je mee aan Zoekmachine Marketing Campagnes en ons Bedrijven Blog. Ons bedrijf behoort al jaren tot een van de grootste Publishers in Nederland, maar is nog relatief klein in het buitenland. Een bedrijf waar je met veel energie werkt en waar je de mogelijkheid hebt om jouw ideeenn om te zetten in concrete acties. Met onze Online Marketing Manager werk jij aan onze (nieuwe) Social Media activiteiten in Nederland en het buitenland. Team NL bestaat uit ruim 50 medewerkers en ons buitenlandse team uit 6 medewerkers. Ons kantoor is gevestigd in Alkmaar. Lees hier de vacature.

Stage Social Media Manager bij Fresh Bridge

Type stage: Werkstage, start per direct, duur 6 maanden FreshBridge is op zoek naar een stagiair met een commerciele passie die goed weet wat alle nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van marketing, social media en in het bijzonder van Facebook. We zijn op zoek naar iemand die graag wil doorgroeien in Social Media marketing en in het bijzonder Facebook Marketing. We geven je de kennis en de tools en jij moet dit verwerken in resultaten voor onze opdrachtgevers, zoals Hi, Simyo, BMW, O’Neill, MINI, Alzheimer Nederland, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Etc. Je bent bezig met Social Media Marketing van A tot Z. We zijn actief op oa Facebook, Twitter, LinkedIn en Tumblr. Je bent onderdeel van het bedrijf en wordt bij alle werkzaamheden betrokken. Je eigen ambitie is het plafond en eigen inbreng wordt alleen maar gewaardeerd. We zoeken iemand met HBO- of WO-niveau voor 5 dagen per week. We beloven een stagevergoeding en een grote dosis fun, spanning en de laatste kennis op het gebied van Social Media en Facebook Marketing. Je wordt goed begeleid, we geven graag veel verantwoordelijkheid en zal veel leren. Een pre is creativiteit en ervaring met Photoshop en HTML. Lees hier de stagevacature.

Stagaire Sponsoring & Events bij True

True zoekt een gemotiveerde stagiaire (m/v) sponsoring & events. Tijdens je werkstage zul je een sponsorplan opstellen en direct meewerken aan het verbeteren en uitbreiden van de plannen op dit gebied. Je organiseert meet-ups, onderzoekt mogelijkheden voor het sponsoren van media/evenementen die bij True passen en zal je bezig houden met het coordineren en het opvolgen van sponsor en verdere marketing en PR-activiteiten. Over True: True is een van de grootse hostingproviders van Nederland. We bestaan 13 jaar en zijn sterk groeiende op het gebied van managed hosting. Ons team bestaat uit pro-actieve specialisten met veel ervaring, kennis en kunde om de online activiteiten van onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen met duurzame hostingoplossingen. True heeft onder andere hoogwaardige oplossingen en klantgerichtheid als kernwaarden. We kiezen er bewust voor niet de grootste te willen zijn maar te investeren in hoogwaardige oplossingen die substantieel bijdragen aan het online succes van onze opdrachtgevers. Lees hier de hele stage

Creatieve wereldverbeteraar en buitenspeler met LEF! bij GGZ Noord-Holland-Noord

De afdeling marketing en communicatie van GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een creatieve wereldverbeteraar en buitenspeler met LEF! voor een HBO/WO eindstage.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!