Marketing vacatures (en stages) van de week

1 juni 2013, 09:20

Marketing manager, financieel marketing specialist, hoofd search en (part-time) online marketing functies

Marketingfacts Jobs biedt al jaren banen aan voor de werkzoekende marketeer en stages voor studenten. We zullen hier vanaf nu extra aandacht aan geven door elk weekend de vacatures van de afgelopen week nog eens extra onder de aandacht te brengen. Met deze week vacatures voor onder andere een marketing manager, meerdere online marketeers, meerdere SEO specialisten, een campagne manager, een conversie specialist en twee hele leuke stages.

Vacatures

Commerciele Head of Search (SEM/SEA/SEO) bij Havas Media

In de functie van Search Marketing Manager bepaal jij samen met jouw team de SEM-strategie voor prachtige merken als Kia, Danone en Philips. Uitleggen waarom SEM een van de meest kostenefficiente vormen van marketing is, is voor jou gesneden koek. De Search Marketing Manager is binnen Havas Media inhoudelijk verantwoordelijk voor het adviseren, bepalen en (mede) realiseren van het marketingcommunicatiebeleid van de klant op het gebied van Search. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het succesvol in de markt zetten en uitbouwen van Search in de markt. Lees hier de vacature

Financieel Marketing Specialist bij Achmea

Heb jij projectervaring op het vlak van commerciele efficiency & effectiviteit, merkmanagement of markt strategische vernieuwing en innovatie? Is de financiele wereld bekend voor je? Dan heeft Achmea Markt Strategie een mooie uitdaging voor jou in petto!Als Financieel Marketing Specialist ben je ondersteunend aan de strategen en werk je met enige zelfstandigheid (als kartrekker of in teamverband) aan projecten en initiatieven, die de doelstellingen van Markt Strategie helpen realiseren. Lees hier de hele vacature.

Senior Channel Manager Retail voor Eneco Retail bij Eneco

Senior Channel Manager Retail voor Eneco Retail Ken jij de succesfactoren van verkopen op de winkelvloer en beschik je over een groot relevant zakelijk netwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want Eneco wil continu nieuwe kansen en mogelijkheden voor marktbewerking benutten. Een opkomende trend is de verkoop van Energie en non-commodity producten en diensten via het (e)Retailkanaal. En daar spelen wij natuurlijk op in. Functiebeschrijving Als Senior Channel Manager Retail ben je end-to-end verantwoordelijk voor het ontwikkelen en opzetten van een retailkanaal. Je hebt vernieuwende ideeën en denkt out-of-the-box. Je schrijf een strategisch Retail distributie- en verkoopplan. Daarnaast leg je contacten met directies van Retailers en werk je contracten uit, zowel juridisch als financieel. Bij de daadwerkelijke implementatie krijg je vanzelfsprekend ondersteuning van implementatiespecialisten. Voor deze dynamische rol zoeken wij een commerciele, innovatieve professional. Projectmatig werken is niks nieuws voor jou. Je bent een bouwer en krijgt energie van resultaten. Je vertaalt de commerciele doelstelling naar het kanaal en zorgt voor aantoonbare resultaten. Naast deze primaire focus, denk je mee met de Manager Sales. Je bent zijn klankbord jij draagt je steentje bij aan het uitzetten van de koers voor de afdeling. Klik hier voor de vacature.

Account Manager Online Marketing bij RapidSugar

Jouw nieuwe werkgever RapidSugar (33 m/v, Amsterdam) bedenkt, ontwikkelt en verzorgt datagestuurde (crossmediale) campagnes en concepten. Gericht op het behalen van resultaat bij de doelgroep van de klant. E-mail speelt daarin vaak een belangrijke rol. RapidSugar werkt langdurig en intensief samen met haar klanten. Tot de klantenkring behoren onder andere: Nuon, ING, Marktplaats, Yves Rocher, NS Hispeed, Transavia, Bouwmaat en Unive. We groeien tegen de stroom in. Kennisdeling, vooruitgang en talentontwikkeling zijn voor ons een tweede natuur geworden. RapidSugar is dan ook een plek waar slimme en talentvolle jonge mensen zich in een uitstekende sfeer verder kunnen ontwikkelen en doorstromen. Lees hier de vacature.

Marketing Manager bij Fox-IT

You are an experienced marketing specialist with international experience in the field of high-tech products. Your track record includes a number of successful examples, but you have also learnt from less successful launches and campaigns. As Marketing Manager, you will be responsible for the day-to-day management of the Marketing, Communications & PR Department. You will not need to spend much time or energy on the day-to-day operations as you will have capable people working in your team. Continue reading this vacancy.

Conversie Specialist bij Travix Nederland BV

Travix is een van de grootste online reisbedrijven met zeven onafhankelijke websites: CheapTickets, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen, Vayama, Easytobook.com en BCD Entertainment.We groeien hard als bedrijf, inmiddels zijn we actief in 19 landen en werken er bijna 700 mensen bij ons. We hebben 50 miljoen unieke bezoekers en een jaarlijkse omzet van US$ 2 miljard. Travix is een start up type bedrijf op zoek naar ondernemende mensen die ons helpen verdere groei te realiseren. Travix heeft voor haar kantoor in Amsterdam een vacature voor een: Conversie Specialist

E-Marketeer bij Exalto Groep

De Exalto Groep heeft serieuze en concrete ambities op het gebied van digitale marketing. Jij ook? Er is plaats voor een fulltime, ervaren E-Marketeer (m/v) op ons hoofdkantoor in Hardinxveld-Giessendam. De Exalto Groep is een groothandel in & producent van onderdelen voor schepen. Bekijk de vacature en reageer!

Online Marketeer International (parttime) bij Textcase

Wij zoeken een Online Marketeer International voor onze locatie in hartje Utrecht. Textcase is een vernieuwend tekst- en vertaalbureau. Internationale bedrijven weten ons al decennialang te vinden voor de productie van teksten en vertalingen. We vertalen websites, webshops, apps, games, social media content en online marketing campagnes naar elke denkbare taal. We verzorgen ook communicatie-services zoals SEO copywriting, het herschrijven van webteksten, redactie, en het opzetten en beheren van (meertalige) AdWords-campagnes. Klik hier voor de vacature.

Multi brand Campagne manager (Hi/KPN) bij KPN

Wij zijn op zoek naar een topper met ruime ervaring in direct marketing campagne management! Over de afdeling: Binnen het Base team dat bestaat uit Loyalty, Waarde en Campaign management wordt gewerkt vanuit een multi brand aanpak. Dat betekent dat zowel marketeers als campagne managers voor de HI en KPN merken werken. De doelstelling voor het Base team is: – Wij zorgen ervoor dat je blijft kiezen voor KPN (KPN/Hi), door te bouwen aan de relatie met jou; – Het verder compleet maken van de KPN klanten, door meerdere vaste en- of mobiele diensten te verkopen, is een strategisch speerpunt. Klik hier voor deze vacature.

Stages

Stageopdracht E-Commerce / Online Marketing bij KRAS.NL

Standplaats: Ammerzoden (nabij 's-Hertogenbosch). Gaat jouw hart ook sneller kloppen bij het zien van websites met de mooiste vakantiebestemmingen en wil je elke dag met een vakantiegevoel naar je werk? Heb jij daarbij een passie voor online marketing en e-commerce en wil jij je expertise op dit vlak bij een marktleider in de reisbranche inzetten en verder ontwikkelen? KRAS.NL is per direct op zoek naar een stagiair/ afstudeerder die ons team van enthousiaste online professionals voor een periode van minimaal 20 weken komt versterken. Lees hier meer over deze stage.

Stage: SEO, SEA / AdWords bij S&D Interactive Media bij S&D inetractive Media

Een stagiair(e) is bij S&D Interactive Media een volwaardig onderdeel van de organisatie. Als aankomend starter op de arbeidsmarkt willen we jouw kennis optimaal benutten, terwijl jij van ons leert en kunt afstuderen. Mogelijk kunnen we je zelfs een vaste baan aanbieden na afloop van je stage.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!