Marketing vacatures (en stages) van de week

26 mei 2013, 08:41

Marketingfacts Jobs biedt al jaren banen aan voor de werkzoekende marketeer en stages voor studenten. We zullen hier vanaf nu extra aandacht aan geven door elk weekend de vacatures van de afgelopen week nog eens extra onder de aandacht te brengen. Met deze week vacatures voor onder andere een docent marketing, meerdere online marketeers, meerdere SEO specialisten, een campagne manager en twee hele leuke stages.

Online Marketeer International (parttime) bij Textcase

Een SEO en AdWords geek met internationale mindset. Wij zoeken een Online Marketeer International voor onze locatie in hartje Utrecht. Textcase is een vernieuwend tekst- en vertaalbureau. Internationale bedrijven weten ons al decennialang te vinden voor de productie van teksten en vertalingen. We vertalen websites, webshops, apps, games, social media content en online marketing campagnes naar elke denkbare taal. We verzorgen ook communicatie-services zoals SEO copywriting, het herschrijven van webteksten, redactie, en het opzetten en beheren van (meertalige) AdWords-campagnes. Klik hier voor de vacature.

Online marketeer met 2 jaar ervaring bij Koeka BV

Ben jij een online marketeer met 2 jaar ervaring die op zoek is naar een zelfstandige en veelzijdige functie? Solliciteer dan als; Online Marketeer en SEO specialist Utrecht, 36-40 uur Wat houdt de functie in: Als Online marketeer en SEO specialist bedenk jij in samenwerking met externe marketingbureaus campagnes voor binnen- en buitenland. Je selecteert en bent de contactpersoon voor de publisher en beoordeeld deze. Daarnaast optimaliseer je de vindbaarheid van de webshop (SEO) en ondersteun je de E-marketing campagnes. Omdat we een kleine maar groeiende organisatie zijn ben je flexibel genoeg om ook te ondersteunen bij order picking, contactformulieren beantwoorden en sales voor de webshop (benaderen van branchevreemde bedrijven). Klik hier voor deze leuke vacature bij deze bijzondere webshop.

Multi brand Campagne manager (Hi/KPN) bij KPN

Wij zijn op zoek naar een topper met ruime ervaring in direct marketing campagne management! Over de afdeling: Binnen het Base team dat bestaat uit Loyalty, Waarde en Campaign management wordt gewerkt vanuit een multi brand aanpak. Dat betekent dat zowel marketeers als campagne managers voor de HI en KPN merken werken. De doelstelling voor het Base team is: Wij zorgen ervoor dat je blijft kiezen voor KPN (KPN/Hi), door te bouwen aan de relatie met jou. Het verder compleet maken van de KPN klanten, door meerdere vaste en- of mobiele diensten te verkopen, is een strategisch speerpunt. Lees hier de vacature.

Search Engine Optimization (SEO) Marketeer bij de Bijenkorf

positie verworven binnen de Nederlandse detailhandel. Als vooraanstaand warenhuis vervullen wij vaak een voortrekkersrol. Wij willen die positie handhaven en onze omgeving blijven inspireren. Onze missie verwoordt dit helder en eenduidig: “Wij zijn het toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt”. Sinds februari 2011 maakt de Bijenkorf onderdeel uit van de Selfridges Group Limited, een groep van warenhuizen verspreid over Europa en Noord-Amerika. Wereldwijd werken er circa 13.000 medewerkers voor de Selfridges Group Limited en zij werken dagelijks met passie aan een optimale tevredenheid van hun klanten. Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een: Search Engine Optimization (SEO) Marketeer

Docent hbo online marketing bij Avans Hogeschool, Opleiding Advanced Business Creation

De succesvolle jonge opleiding Advanced Business Creation leidt business creators op: professionals op het gebied van marktgedreven innovatie en innovatiegericht management die door innovatief en creatief denken duurzame nieuwe business kunnen genereren. Uitgangspunt in het onderwijs van ABC is de innovatiecyclus (problem finding, ideation, concepting, implementation) die een belangrijke leidraad vormt bij de opbouw van het onderwijsprogramma, de projecten met het bedrijfsleven, de stages en het afstuderen… Functie inhoud Als docent online marketing verzorg je binnen ABC het onderwijs op je vakgebied (online marketing, web analytics, nieuwe en sociale media). Daarnaast begeleid je projectgroepen bij het uitvoeren van praktijk- opdrachten en treed je op als coach van individuele studenten (studieloopbaan, stage- en afstudeerbegeleiding)… lees hier de vacature

Stages

Content Manager bij Philips Benelux

Ben jij de getalenteerde, enthousiaste student, waar naar wij op zoek zijn? Ben jij net zo geinteresseerd in social media als wij en wil jij helpen om van Philips een sterk sociaal merk te maken? Dan is dit jouw kans! Tijdens deze social media stage ben je verantwoordelijk voor onze social media content. Samen met het social media team help je mee aan de ontwikkeling van de lange termijn social media strategie. Lees hier deze stage.

Creatieve projectmanager marketing

SpringLab is een start-up en is op zoek naar een creatief marketingteam om mee te helpen de eerste open innovatie cases in de sport- en beweegsector tot een succes te maken! Als stagiair zal je functioneren als projectmanager van het marketing team en ben jij de spil in het web voor onze projecten. Je gaat ons helpen met de promotie en organisatie van onze open innovatie projecten. Lees hier meer over deze stage.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!