Marc de Vries van Twitter spreekt op I AM MEDIA 2014 #adv

26 mei 2014, 09:30

Op 5 juni vindt alweer de 6e editie van I AM MEDIA plaats in het Balengebouw te Enschede. I AM MEDIA is het grootste online-media-event in het oosten des lands; dé plek waar creatieven en innovators van bedrijven en bureaus elkaar jaarlijks ontmoeten. Tijdens dit evenement nemen topsprekers van toonaangevende bedrijven als Twitter (Marc de Vries), Natuurmonumenten (Jeffrey van Heck) en T-Mobile (Rogier Schmit) bezoekers mee in hun verhalen rondom het thema TOUCHED. Sprekers die hen voorgingen, zijn onder andere Kees Koolen (Booking.com), Lara Ankersmit (NOS), Jitze Groen (Thuisbezorgd.nl) en Yuri van Geest (Mobile Monday).

TOUCHED

I AM MEDIA volgt dit jaar de rode lijn van de ideale klantreis. Een reis langs touchpoints, moments of truth & touchscreens. Met de veel vragende consument als uitgangspunt en creatieve techniek als antwoord. Op het programma staan sprekers die laten zien hoe ze precies de juiste mensen, op precies de goede manier op precies het goede moment weten te raken. 'TOUCHED', daar gaat het om op 5 juni 2014 in het Balengebouw te Enschede… Een update van het programma volgt snel!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor I AM MEDIA 2014 is donderdag 24 april van start gegaan. Voor de snelle beslissers onder ons is er een early bird-aanbieding. Tot en met 25 mei betaal je namelijk slechts 75 euro. Bij de kaarten zijn drankjes en een uitgebreide BBQ inbegrepen.

Meer informatie

Hou voor een update van de sprekers en het programma-overzicht www.iammedia2014.nl in de gaten.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!