ManagementSite nu ook webloguitgever

3 oktober 2005, 05:58

ManagementSite.nl, een van de grotere aanbieders van artikelen voor en door professionals is ook gestart met een webloguitgeverij aldus Frankwatching. De site, die werkt met een hoogwaardige redactie onder leiding van prof. dr. Willem Mastenbroek, experimenteert op dit moment met de eerste weblogs waarvan ManagementPro.nl af-gelopen vrijdag live is gegaan. De bedoeling is dat er snel meer volgen.

Heeft iemand de RSS-feed al gevonden?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  Karin K

  Hoogwaardige redactie onder leiding? Duh, je moet niet alles geloven wat je leest. Prof. Mastenbroek en een paar anderen zijn alleen in naam aan de site verbonden. Slim hoor. Iedereen trapt er kennelijk in.


  3 oktober 2005 om 06:39
  media

  Karin, vanmorgen nog even gechecked bij Frank, hij kent prof. Mastenbroek en zal het niet voor niets zo hebben opgeschreven. Mocht ik er helemaal naast zitten dan hoor ik het graag!


  3 oktober 2005 om 06:41
  Michel

  Het is maar hoe je het bekijkt. Mastenbroek Sr. en Jr. hebben diverse weblog(gers) benaderd om deel uit te maken van hun weblognetwerk. Ze zijn dus niet alleen in naam verbonden, maar werken er zelf dus actief aan.

  HRlog.nl is door de Mastenbroeken benaderd ook deel uit te maken van het weblognetwerk onder de vlag van ManagementSite.


  3 oktober 2005 om 07:17
  Henk

  Marco, het is Jr. die de uitgever en redactie is, oftewel de zoon van.


  3 oktober 2005 om 09:28
  Willem Mastenbroek sr

  Een paar van de commentaren nodigen uit tot een reactie:

  ManagementPro is niet af; er staat nog veel op de rol dat de komende periode verbeterd gaat worden. Verder is het ook voor ons een experiment; interactie, ervaringen en ideeen delen. Het gebeurt niet vanzelf. We zijn nog volop aan het leren hoe dat beter kan. Dat is ook de lol ervan.

  Dan de bewering dat ik alleen in naam verbonden aan ManagementSite. Dat is wel zuur om te lezen als je de afgelopen jaren zo goed als elke dag ermee bezig bent geweest.

  Vervolgens het idee dat professionals niet reageren. Inmiddels zijn er duizenden reacties op ManagementSite te vinden en zijn honderden columns door lezers geplaatst. Bij sommige bijdragen ontspinnen zich uitvoerige discussies. De meeste auteurs doen hier stevig aan mee; degenen die dit niet opbrengen worden als auteur niet meer toegelaten. Het is ook interessant om in onze stats te lezen dat de reacties door onze lezers uitstekend bezocht worden.

  Nog enkele gegevens: ManagementSite heeft ruim 41.000 geregistreerde leden die elke week het abonneebericht ontvangen; afgelopen september waren er 102.838 bezoeken; dan tellen we het bezoek aan de UK site nog niet mee. De oprichter is Willem Mastenbroek sr, die de redactie aanvoert, Willem Mastenbroek jr runt al enkele jaren de technische en commerciele kant.


  3 oktober 2005 om 16:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!