Lowcall ontketent GSM-oorlog

30 oktober 2005, 15:42

Debitel heeft afgelopen week Lowcall.nl in de markt gezet en is daarmee de oorlog met easyMobile dat ook afgelopen week werd gelanceerd en Simyo gestart.

Niet alleen is Lowcall goedkoper dan de twee eerder genoemden, ook biedt lowcall wel mms en is het geen pre-paid product maar wordt er maandelijks achteraf gefactureerd. Ik ben benieuwd of KPN de tarieven van Simyo nu ook verder verlaagt zoals bij de introductie van easyMobile.

Update 31-10 Tele2 evenaart de tarieven van Lowcall met Champion, zo werd vandaag bekend gemaakt.

Ludo Raedts
Founding Partner bij RIFF

Categorie
Tags

4 Reacties

  Roy Huiskes – chapter42

  hehehe, wat een grappenmaker 😉


  30 oktober 2005 om 16:51
  media

  Hey Sergey, good to see you here 😉

  Zal de link zo even aanpassen!


  30 oktober 2005 om 17:04
  Floris

  Nog steeds helaas niet interessant als je een Telfort abo neemt met een fijne cashback met een minuutje of 400-500. Daarnaast rekenen ze de eerste minuut volledig!

  Het wachten is tot het zakt onder de 10 cent per minuut bellen en 10 cent smsen. Dan heb je pas echt een prijzenoorlog 😛


  30 oktober 2005 om 21:10
  kase

  Voor Lowcall zou vanuit de media een waarschuwing moeten gaan. De rekeningen kloppen niet. Je kunt ze op geen enkele manier bereiken dan alleen via de helpdesk tegen 0,45 eurocent p.m. Op faxewn reageren ze niet. Bij fouten facturen kan niets tegen gedaan worden. Ze sluiten je gewoon af of blokkeren je overdracht naar een andere provider. LOWCALL is legale kriminele organsisatie die zich digitaal verschuild.LEES, DUS NIET BEREIKBAAR IS. Je kan je voicemail niet uit zetten. Als je een smsje stuurd zoals volgens de beschreiving moet krijg je terug, “probeer het later nog eens”. Dit proces is gewoon standaard geprogrameerd bin LOWCALL/DEBITEL/KPN. Je kunt de voicemail heel een voudig uit zetten door het nr. 012345678 in te toetsen. Als je niet opneemt of niet bereikbaar ben wordt dit nr gedraaid wat niet bestaat en wordt de verbinding verbroken. WAARSCHUWING, NEEM GEEN LOWCALL. DE PERS HEEFT ER VAKER NEGATIEF OVER GESCHREVEN.


  12 september 2008 om 19:55

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!