Live video vanaf de SpinAwards jurydag

1 april 2005, 09:17

Vanaf nu zijn op Frank-ly videoreports te vinden over de SpinAwards jurydag. Gedurende de dag zal ik proberen nieuwe content te plaatsen, als de WiFi het toelaat.

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

6 Reacties

  media

  Frank, ligt het aan mij of werkt de video nog niet echt lekker? Veel plezier daar trouwens, jammer dat ik er niet bij kon zijn. D’r moet af en toe ook echt gewerkt worden 😉


  1 april 2005 om 10:00
  Robert

  Bij mij werkt het ook niet (in zowel IE als Firefox getest). Is er geen van de aanwezige bloggers die live verslag doet?


  1 april 2005 om 11:14
  Frank Meeuwsen

  Hmmm….De video’s werken bij ons feilloos en ook op andere externe PC’s werkt het goed. Ik weet dat er wat firewall problemen kunnen zijn die de video’s tegenhouden. Een issue waar we nog naar kijken.

  Wat berteft live-loggen, dat gaat op zo’n jurydag toch niet zo prettig heb ik gemerkt. Je wilt toch ook wat te vertellen hebben en typen en luisteren tegelijk is niet mijn ding. Plus je verstoort (vind ik) de concentratie van de presentator als je mee zit te tikken op je laptop.


  1 april 2005 om 13:32
  media

  Frank, zou goed kunnen dat het mij de firewall is. Zit achter een dikke muur waar wel meer streaming video niet doorheen komt. Jammer, maar ik lees of hoor de verhalen nog wel (neem ik aan).


  1 april 2005 om 13:40
  Arnoud

  Ik kan de video’s gewoon bekijken, ondanks een hele dikke muur. Het duurt even wel voordat de video start.


  1 april 2005 om 13:54
  Robert

  Goed verslag van Frankwatching, vooral goed omdat hij vooral aandacht besteed aan de harde resultaten van de verschillende cases. Neem ook aan dat deze geverifieerd zijn?

  Hoe was de dag zelf eigenlijk? Moeite waard of een lange zit? Zat zelf nog te twijfelen maar ben uiteindelijk niet gegaan.


  2 april 2005 om 06:06

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!