Les Blogs, een dag later

26 april 2005, 03:04

Gisteren was er de eendaagse conferentie Les Blogs in Parijs. Ruim 200 bezoekers uit de hele wereld verzamelden zich in Palais du Luxembourg om presentaties aan te horen van bekende namen als Jason McCabe Calacanis en Gaby DarbyShire (stonden oorsponkelijk ook niet Mena Trott, Dave Sifry en Joi Ito op het programma?).

Gisteren konden we reeds de live verslagen volgen van Frank Meeuwsen en Hans Mestrum, vandaag heeft Anton van Elburg een kort verslag en zijn er tal van blogs te lezen via Feedster en les blogs coverage. Een foto-impressie van Les Blogs is uiteraard op Flickr te vinden.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  media

  Hans, ik heb begrepen vanuit diverse blogs dat de meeste presentaties matig waren en dat de conferentie nogal chaotisch is verlopen. Klopt dat met jou beeld?


  26 april 2005 om 06:24
  Hans Mestrum

  @marco: chaotisch, inspirerend, enerverend, energieverslindend, opwindend, interactief, multi-mediaal. Dat zijn woorden die nu op komen. Inhoudelijk inderdaad niet diepgaand. Maar bekijk de wiki maar eens (zie mijn posting van vandaag op mf).


  29 april 2005 om 10:40

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!