KPN stimuleert klanten telefoonrekening online te raadplegen

10 oktober 2003, 16:57

Vanaf deze maand krijgen de meeste klanten van KPN op de factuur tijdelijk een code vermeld. Deze code is te gebruiken om op eenvoudige wijze kosteloos informatie over de telefoonrekening en gesprekskosten op te vragen via de website kpn.com.

De klant ziet via de diensten Telefoonrekening Online of Factuur Online de laatste gespreksgegevens, bijvoorbeeld met welke nummers er hoe lang naar andere nummers is gebeld. Wat de duurste gesprekken zijn geweest en welke nummers het meest worden gebeld.

Klanten ontvangen geen code als ze nu reeds toegang hebben tot de twee online diensten, als er meervoudige aansluitingen worden afgenomen of als de factuur betaald wordt door een ander dan de contractant.

De code blijft twee maanden na uitgifte geldig. Klanten kunnen de code activeren via www.kpn.com via het trefwoord specificatie.

Bron:

http://www.telegraaf.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  A. de Vries

  Probeer al weken/dagen via 0900-0244 KPN te bereiekn ivm nota. Steedsn niet bereikbaar.

  Kunt u contact opnemen 06-27065605.


  23 mei 2008 om 07:24
  Trudy de Bie

  OM GEK VAN TE WORDEN Krijg alleen maar bandjes Wil mijn rekening inzien GAAT NIET. Wil een W.W. aanvragen gaat niet !! want weer een bandje Zie er maar uit te komen WAT EEN SERVICE!!!!


  19 juni 2010 om 14:11

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!