KPN: 236.000 I-mode abonnees in 2002

3 maart 2003, 07:52

Eind 2002 had KPN 236.000 I-mode abonnees, waarvan 111.000 in Nederland, mede dankzij veel promotie met gratis toestellen. I-mode abonnees brengen na de promotie gemiddeld 6 tot 8 euro extra per maand binnen met diensten. KPN wijzigt het prijsmodel van I-mode.

KPN maakte dat vanmorgen bekend.

I-mode abonnees:

Totaal 236.000

Duitsland E-Plus 123.000

Nederland 111.000

Belgi? Base 2.000

Actuele cijfers over de stand van zaken nu met I-mode geeft KPN niet.

KPN komt binnenkort met I-mode voor prepaid, en bereidt daarvan nu de facturering voor. Aanstaande zomer integreert KPN MMS met I-mode. Op de Cebit deze maand presenteert KPN de ‘volgende generatie I-mode’. Wat dat betekent zal KPN tijdens de Cebit bekendmaken, aldus de woordvoerster zojuist.

KPN zegt dat de introductie van Lucio in het midden- en kleinbedrijf, de mobiele datacommunicatie met Microsoft, ‘succesvol’ is. De woordvoerster van KPN kende geen cijfers.

Edwin Duys
Social Media & Online Markeitng Realist | Mede-oprichter Saristos bij Saristos

Dol op het bedrijfsmatig toepassen van online marketing en social media. Mede-oprichter en partner van Saristos, realisten in online marketing en social media. Mijn drijfveer is bedrijven te helpen om door middel van content marketing via social en digitale media gekwalificeerde potentiële klanten (leads) te genereren. Je kunt mij zakelijk volgen via Twitter en met mij connecten via LinkedIn

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!