Konininginnedag 2006 op Flickr

Konininginnedag 2006 op Flickr

Konininginnedag 2006 op Flickr

Ben benieuwd of ook dit jaar tags als konininginnenacht, koninginnedag en queensday weer duizenden foto’s opleveren op Flickr.com.

Ook een interessante koniniginnelink tegen gekomen? Dump het in de reacties zodat we vanavond alles eens rustig kunnen terugkijken, luisteren of lezen. Ik ga zo met mijn dochters naar de kleedjesmarkt hier in de buurt. Jammer dat het zonnetje het in Arnhem laat afweten…


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Niet echt boeiend, maar de gemeente Zeewolde heeft in ieder geval een aparte website gemaakt voor vandaag.

  geplaatst op
 • Het feest van Radio 538 op het museumplein in Amsterdam is live te volgen. Het evenement moet volgens mij nog beginnen, momenteel zijn er op de schermen ter plaatse commercials te zien. Het beeld is erg goed!

  geplaatst op
 • Koninginnedag in Almere is via diverse webcams live te volgen.

  geplaatst op
 • Gisterenochtend stond het aantal foto's voor de tag koninginnedag op ca. 2.000; inmiddels staat de teller op ruim 3.300 en het lijkt er op dat men deze zondag gebruikt om de foto's van koninginnedag te bewerken en te uploaden. Ben benieuwd waar morgen de teller op staat maar het zal me niet verbazen dat er dit jaar inderdaad opnieuw een paar duizend koninginnedagfoto's op Flickr worden geplaatst.

  geplaatst op
 • Koninginnedag is leren ondernemen

  geplaatst op
 • De teller staat op dit moment op 4652 photos waarmee het aantal foto's voor dit jaar inmiddels de 2.500 is gepasseerd.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.