Kom naar de Online Tuesday Nieuwjaarsborrel 2013!

13 december 2012, 14:01

Stel nou, hè, stel: de wereld vergaat niet de 21ste. Misschien moeilijk voor te stellen, maar bear with us. Dat het dus gewoon 22 december wordt. En 1 januari. Dan is dat toch reden genoeg voor een knalfuif? Precies, dachten wij ook. En daarom houdt Online Tuesday – ijs, weder en Maya's dienende – op 8 januari 2013 gewoon keihard z'n nieuwjaarsborrel. Kom je ook?

Traditioneel gezien trapt Online Tuesday het nieuwe jaar af met de grootste nieuwjaarsborrel van de online industrie. Komend jaar is het niet anders en you're invited!

Kom met ons en nog zo'n 1.800 collega-online professonials op 8 januari a.s. terugkijken op 2012 en (vooral) proosten op 2013. En laat wel even weten dat je komt, want anders kom je er niet in…

Tot de 8ste. En tot die tijd: maak er mooie dagen van!

  • Wanneer: dinsdag 8 januari 2013

  • Waar: Hotel Arena, 's-Gravesandestraat 51, 1092 AA Amsterdam

  • Tijd: vanaf 19.30 uur tot laat (let op: als je er vóór 21.00 uur bent, is je eerste drankje on us!)

  • Parkeren: Oosterpark, ’s Gravesandeplein 120

  • Dresscode: online casual

  • Inschrijven: www.nieuwjaarsborrel2013.nl

De nieuwjaarsborrel wordt georganiseerd door DQ&A, Energize, Traffic4u, Marketingfacts en NEWPEOPLE (allen founding partners van Online Tuesday) & IAB en wordt mede mogelijk gemaakt door ad.factor.De Online Tuesday Nieuwjaarsborrel wordt georganiseerd door Online Tuesday (een initiatief van Marketingfacts, Traffic4U, Energize, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group) en IAB. De borrel wordt mede mogelijk gemaakt door ad.factor.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!