Kom met korting (of gratis!) naar TEDxHilversum: ‘The art of engagement’ #adv

30 november 2016, 09:38

Op woensdag 7 december zullen twaalf (inter)nationale sprekers hun ideeën en inspiratie delen vanaf 16.00 uur in Theater Gooiland tijdens TEDxHilversum. Het thema: ‘The art of engagement‘. Als lezer van Marketingfacts krijg je 5 euro korting op je ticket. En je maakt zelfs kans op een van de 5 vrijkaarten!

Sprekers

Een selectie uit de sprekers:

  • Tori Egherman helpt organisaties over de hele wereld met het verbeteren van hun social media. Zij noemt zich de eerste Shrink Hacker en zal uitleggen hoe minder toch meer kan zijn als het om online engagement gaat.
  • Bart Hufen van BrandNewGame heeft een businessmodel bedacht waarbij slimme games worden ingezet bij bedrijven, zodat hun werknemers net zo in een flow komen als gamers. Daardoor worden ze effectiever en krijgen ook nog eens meer plezier in hun werk.
  • Wat begon als een grap is binnen 2 jaar uitgegroeid tot een succesvol Youtube kanaal met meer dan 40.000 volgers. Erik van der Ven, mede-oprichter van House of Halo, zal vertellen hoe de focus op engagement en verbinding met hun volgers er voor heeft gezorgd dat hun video’s viral gaan en miljoenen kijkers over de hele wereld bereiken.
  • En wist je al wie de nieuwe helden na de vloggers zijn? Shoutcasters en streamers. Op TEDxHilversum vertelt ShannaNina, partner van Twitch, ‘s wereld grootste gaming platform, waarom mensen uren en soms dagen kijken naar online gamers. Ze heeft een eigen programma op #first, het nieuwe gaming kanaal van Ziggo, en wordt niet voor niets “the hottest streamer” van Nederland genoemd.

Kennismaken

Meer informatie over het programma vind je TEDxHilversum.com. Zoals een echt TEDx-event betaamt, zijn het diner (inclusief!) tijdens de pauze en de borrel na afloop geweldige momenten om persoonlijk kennis te maken met de sprekers en met andere gasten.

Erbij zijn?

Jij kunt bij dit mooie event aanwezig zijn. Gratis zelfs, als je geluk hebt. Want vanuit Marketingfacts mogen wij 5 vrijkaarten weggeven. Daarvoor hoef je alleen maar even te ‘engagen’ met deze Facebook-post door een comment achter te laten. Morgen, donderdag 1 december, om 12 uur ’s middags verloten we de kaarten onder alle commenters.

Liever zeker weten dat je erbij kunt zijn? Claim dan nu vast je ticket met 5 euro korting (van 35 voor 30 euro) via deze link.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!