Kijkshop met online community

13 april 2006, 04:05

Emerce meldt dat Kijkshop dit jaar gaat beginnen met een online community. Vorig jaar startte de winkelketen al met het inzetten van webcamtesters die thuis voor de camera een week lang een product testen. De Kijkshop Community moet consumenten straks helpen om betere aankoopbeslissingen te maken, aldus Steve Evers, algemeen directeur van De Kijkshop.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  ErwinVanLun

  Ik vond ook nog wel aardig in dit bericht dat Kijkshop het marktonderzoek voortaan zelf gaat doet. Een evolutie van marktonderzoek naar klantonderzoek dus. Als je weet wie je klanten zijn, hoef je geen derde partij de markt meer te laten onderzoeken. Ben benieuwd welke retailers volgen….


  13 april 2006 om 08:47
  Marieke Verdonk

  Dat stond ook al in Twinkle, begin dit jaar. Een vriend van me had op emerce een reactie willen posten over Evers en het artikel, maar de redactie van Emerce heeft het niet geplaatst. Zulke concurerende titels zijn het toch niet?


  14 april 2006 om 07:12

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!