Kensington slot Kryptonited

19 mei 2005, 04:30

Kryptonite, de grootste zakelijke blunder van 2004, lijkt te worden opgevolgd door Kensington. Darren Barefoot meldt dat een schaar, duct tape en een toiletrol voldoende zijn om een Kensington laptopslot te kraken.

Het geheel is inclusief video (WMV, 7.5 MB) inmiddels online en levert al de nodige exposure op in de blogosphere. Tot op heden is er nog niets te vinden bij Kensington zelf.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!