Ken Segall (Apple’s “former ad guy”) keynote speaker op Marketing Pioneers

29 november 2012, 08:59

Op 31 januari 2013 wordt in het Tobacco Theater te Amsterdam de vierde editie van het Marketing Pioneers-evenement gehouden. Een dag vol vernieuwing, inspirerende sprekers, exclusieve content, interactie en interessante contacten. Een van de keynote speakers is de man die jarenlang verantwoordelijk was voor de advertising van Apple, Ken Segall.

Ken Segall

Segall was nauw betrokken bij de Think Different-campagne en zorgde voor de 'i' in de huidige Apple productlijn (iPhone, iPad, iMac). Hij volgde Steve Jobs na zijn vertrek naar NeXT en keerde daarna samen met hem ook weer terug naar Apple. Naast zijn werk voor Jobs, die hem ook noemde in zijn biografie, werkte Ken in het verleden voor BMW, IBM en Intel.

Op dit moment is Ken Segall spreker en auteur. In zijn marketingbestseller Insanely Simple beschrijft hij de obsessie naar eenvoud die een belangrijke motor is achter het huidige succes van Apple. Segall maakt nu een wereldtour om zijn filosofie verder te verspreiden.

Marketing Pioneers

Marketing Pioneers is een exclusief netwerk dat tot doel heeft om vernieuwing in marketing te stimuleren en innovatieve topmarketeers met elkaar in contact te brengen. Het is in 2008 opgezet voor marketeers die graag voorop lopen. Voor mensen die graag hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en de ambitie hebben om te groeien en excelleren in hun vak.

Om dit doel te bereiken organiseert het jaarlijks een exclusief Marketing Pioneers-evenement. Op 31 januari 2013 wordt in het Tobacco Theater te Amsterdam de vierde editie gehouden met als thema “Chase your dream“. Een dag vol vernieuwing, inspirerende sprekers, exclusieve content, interactie en interessante contacten. Een eendaags evenement voor een exclusief gezelschap van moderne marketingbeslissers: directeuren/eigenaren, marketingmanagers en marketeers aan de klantzijde van de markt. Tijdens de dag zijn er meer dan voldoende momenten om onderling te netwerken.

En met een meer dan interessante keynote speaker dus!

Update

Inmiddels is het volledige programma bekend, met sprekers van Pathé, VANMOOF en Chio (die nieuwe chips in het schap) en PEP Talks van Boodschapp, Wayne Parker Kent, ANWB, Scoupy en Wefilm. Oh, én nog een mystery guest!

Registreer je nu en ontvang het M! Jaarboek 2012!

Toegangskaarten zijn vanaf vandaag beschikbaar voor €395. Lezers van Marketingfacts hebben sowieso een voordeel: als je nu je stoel claimt via Marketingfacts, ontvang je gratis het Marketingfacts Jaarboek 2012.

Dus registreer je nu en we zien elkaar op 31 januari!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!