Kantoor aan huis: rustig wakker worden en hard werken met een eend op schoot

17 december 2013, 10:29

In het afgelopen jaar hebben we op Marketingfacts in samenwerking met Nuon aandacht geschonken aan Kantoor aan Huis: wat zijn de voordelen van het thuiswerken? En zijn er ook nadelen? In deze serie hebben we 5 ondernemende thuiswerkers geïnterviewd over hun ervaringen. En ze zijn het erover eens: thuiswerken geeft vrijheid en flexibiliteit.

Als thuiswerker kun je lekker rustig wakker worden, zoals Shirley Born, of de kinderen naar school brengen, zoals André Scholten. En ook daarna kun je rustig je eigen dagindeling maken. Dan komt er wel eens een niet-zindelijke eend op schoot zitten (zoals bij Dimitry) en Annabel gooit tussendoor even een was in de machine. Soms mis je collega's, maar samenwerken kan ook via Google Hangout. Of je rijdt een of twee dagen per week naar je klanten toe.

Maar één ding is duidelijk: de voordelen overheersen en de vijf geïnterviewde thuiswerkers zouden niet anders meer willen. Heb je de interviews gemist? Je vindt ze hier terug:

Kantoor aan Huis-pakket

Nuon biedt speciaal voor thuiswerkende zzp'ers het Kantoor aan Huis-pakket aan. Want thuiswerken levert niet alleen de voordelen op die Christine noemt, maar bijvoorbeeld ook een lager energietarief en interessante fiscale mogelijkheden. Bereken nu je eigen voordeel!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

1 Reactie

    Romano Groenewoud

    Thuiswerken is heerlijk. Mijn persoonlijke voordeel is werken in het buitenland. In 2012 kon ik mijzelf baseren in Madrid & Barcelona. Dit jaar Bangkok & Bali. Bijkomend voordeel in die 2 laatste locaties is toegenomen uren. Deze plaatsen zijn zo goedkoop in dingen als uit eten gaan, taxi’s, huis schoon laten maken, laundry service dat je al de uren voor deze vervelende taken weer terug krijgt en in je werk kan stoppen.

    Afgenomen leefkosten betekent ook dat je meer kan investeren in je bedrijf of jezelf.


    26 december 2013 om 08:45

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!