Kantoor aan huis: Dimitry Vleugel (@Dim), Androidworld.nl

17 juli 2013, 08:36

In samenwerking met Nuon portretteren we deze zomer vijf thuiswerkende ondernemers. Henk-Jan Winkeldermaat (@punkmedia) ging eerder al langs bij Shirley Born van Sjurlie Fotografie, nu was hij op bezoek bij Dimitry Vleugel thuis. Of Dim, zoals de meeste van ons hem kennen. Thuiswerken? De vier mensen achter Androidworld.nl, waarvan Dim mede-oprichter en is, weten niet beter. Ze werken allemaal vanuit hun eigen huis en houden contact via Google Hangout. Behalve dan als de wasmachine achter Dim staat te loeien of als er een eend op z'n schoot springt. Een eend, ja…

Kantoor aan Huis-pakket

Nuon biedt speciaal voor thuiswerkende zzp'ers het Kantoor aan Huis-pakket aan. Want thuiswerken levert niet alleen de voordelen op die Dim noemt, maar bijv. ook een lager energietarief en interessante fiscale mogelijkheden. Bereken nu je eigen voordeel!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

5 Reacties

  ehannink

  Mooi beeld van hoe het er bij jou thuis/kantoor aan toe gaat Dimitri. Heerlijk is dat zo werken.


  17 juli 2013 om 10:20
  dim

  Dank je @erno. Ik heb ondertussen wel een goede stoel gekocht 🙂


  17 juli 2013 om 11:24
  Christian

  Leuk om te zien waar Androidworld vanuit wordt geopereerd en hoe jullie met elkaar in verbinding staan en alles weten te runnen, echt top!


  17 juli 2013 om 13:38
  Oli4B

  Leuk inkijkje!


  19 juli 2013 om 12:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!