iPod Shuffle kloon op Cebit

11 maart 2005, 10:31

iPod Shuffle kloon op CebitOp de Cebit in Hannover introduceert de Taiwanese firma Luxpro haar Super Shuffle. Een MP3-speler die als twee druppels water op de in januari geintroduceerde iPod Shuffle lijkt, maar met FM-tuner. Macnews toont een paar foto’s van de kloon.

Toch knap om twee maanden na introductie met een kloon te komen, die qua prijs ongetwijfeld onder de iPod ligt. Dit wordt een rechtszaak!

Bron: iPodlounge

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Annedien

    Some guts, die Taiwanezen… dat wordt inderdaad vast een rechtzaak, en ik denk dat ik wel weet wie er gaat verliezen 😉

    (Hoewel, wat levert dit je aan free publicity op en wat kost zo’n rechtzaak verlizen je?)


    11 maart 2005 om 13:26

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!