iPod Party

10 juli 2005, 09:21

Als je een iPod hebt en 16 juli als DJ zou willen schitteren tijdens een feest in een club aan het strand van Scheveningen dan kan dat tijdens de iPod Party. iDJ’s kunnen zich aanmelden via de website.

Om een indruk te krijgen van een iPod Party kun je een verslag van de eerste Nederlandse iPod Party bekijken die op 27 november 2004 plaatsvond in het GEM in Den Haag.

PS Mocht het je bezighouden: De weergegeven iPod mengtafel bestaat (nog) niet. 😉

Martijn van Osch
Onbekend bij Onbekend

martijnvanosch helpt mensen en organisaties bij het zoeken, maken en delen van hun inspirerende verhaal. martijnvanosch gelooft dat alles en iedereen een inspirerend verhaal in zich heeft. De ene keer is het verhaal direct zichtbaar, de andere keer is het een zoektocht. martijnvanosch gelooft dat ieder verhaal aandacht verdient. En dat ieder verhaal een vorm verdient die bij het verhaal past. www.martijnvanosch.nl www.videoverhaal.nl www.itshappening.tv

Categorie
Tags

7 Reacties

  Kasper Katje

  Ook al bestat ie nog niet, ziet er wel gelikt uit en zal vast niet lang op zich laten wachten 😉


  10 juli 2005 om 11:04
  June

  En Reviewchannel zal ook aanwezig om een reportage te maken 😉


  10 juli 2005 om 11:37
  jeroen

  zal voorlopig ook niet gaan bestaan. Grote probleem is ontbreken van een zgn pitch control. Hierdoor is het vlekkeloos aan elkaar mixen van 2 plaatjes niet mogelijk


  11 juli 2005 om 06:52
  Luc Verhoeven

  Zaken als Pitch control kunnen eenvoudig in de mengtafel ingebouwd worden. Dit gebeurt namelijk ook bij cd-spelers: er zit een geheugen in de tafel waarmee je kan pitchen. Dat is slechts een technies probleem.

  Wat me meer interesseerd:

  Zitten de DJ’s wel te wachten op een Ipod mixer? Wie wil er met zo’n ding op pad?


  11 juli 2005 om 13:45
  hifive

  Tijdens sommige feesten draaien er meerdere dj’s. Als er dan van dj gewisseld wordt hoeven de dj’s alleen maar hun iPods om te wisselen en klaar. Geen gesjouw meer met platen en cd’s. Twee iPods neem je gewoon in je binnenzak mee.


  11 juli 2005 om 14:39
  Lula

  @ Luc

  Zoek eens op Finalscratch in Google. Kunnen ze die 1200 slk’s wegflikkeren en je platenkoffer wordt ook een stuk kleiner.


  11 juli 2005 om 15:52
  iDJ

  Er zijn geruchten dat Apple de iPod Pro in ontwikkeling heeft, waar je direct mee kan pitchen. Eindelijk


  12 juli 2005 om 04:46

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!