Internetvakbond.nl 1 maart van start

22 februari 2006, 08:30

Vakbond De Unie gaat aanstaande 1 maart van start met een internetvakbond.nl. Het idee erachter is een goedkope vakbond (10 euro per jaar) te bieden. Naar schatting is 75% van de Nederlandse werknemers geen lid van een vakbond, met name door de kosten. Deze meerderheid vormt, samen met ‘de internetgeneratie’ de doelgroep van het initiatief. Er zijn beperkingen aan het lidmaatschap. Zo kun je maximaal 1 vraag per jaar stellen en krijg je geen juridische bijstand bij arbeidsconflicten.

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

6 Reacties

  Robert de Boer

  Alper, kun je de link naar dat bericht alsnog plaatsen dan? Ik kan niets vinden namelijk…


  22 februari 2006 om 10:45
  Michel

  @ Marco: AVV heeft zichzelf nooit internetvakbond genoemd en daarmee zijn ze dus ook niet de eerste geweest. Verder slaat de term natuurlijk eigenlijk nergens op. Internetvakbond omdat ze een website hebben? Ik moet nog maar eens zien wat er zo internet wordt aan de vakbond, maar ‘mening geven via de website’ zal wel het meest innovatieve plan zijn dat tot nu toe gelanceerd is. De helpdesk zal vast gewoon telefonisch zijn… nee geen skype..


  22 februari 2006 om 17:05
  Mark

  Michel, helemaal mee eens! Het opzetten van een internetvakbond als kopie van het AVV geeft precies de diepgang aan van de kopieerders.

  Het AVV heeft inhoudelijk een goed verhaal en daar blijven de bestaande bonden steken.


  30 maart 2006 om 08:22

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!