Inschrijving vanaf 12 uur: Online Tuesday over native advertising

24 september 2013, 09:39

Native advertising. De marketingblogs staan er opeens vol van. Bannerblindheid en de opkomst van mobiel zorgen voor de opkomst van deze nieuwe vorm van adverteren. Maar, dat zijn toch gewoon advertorials? Uh, nee dus. Wat het wel is én wat erbij komt kijken voor zowel adverteerder als uitgever, dat hoor je op 8 oktober a.s.!

Tijdens Online Tuesday #38 zullen drie sprekers je vertellen over hun ervaringen in het vakgebied. Die sprekers zijn:

Inschrijving opent om 12 uur

Toegang tot Online Tuesday is gratis. Vandaag om 12 uur opent de inschrijving voor de eerste 200 inschrijvingen, dus zorg dat je je snel aanmeldt via Meetup.com.

Ben je te laat? Geen probleem. Volgende week dinsdag om 12 uur volgt een (kleinere) tweede ronde van 50 inschrijvingen. Dan is het ook pas mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst zodra de inschrijving vol is.

De avond vindt zoals gebruikelijk plaats in Felix Meritis in Amsterdam en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het programma loopt tot ca. 21.15 met aansluitend een borrel. We zien jullie graag op 8 oktober a.s.!

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!