Iedereen zijn weblog

23 januari 2005, 15:08

Georgina Verbaan en Adam Curry hebben er ??n. Evenals Gerrit Zalm en Jan Marijnissen. Maar ook Dennis, Annebeth en Cynthia. Die laatste namen zullen je waarschijnlijk niets zeggen, maar er is wel van alles over hen te vinden, mocht je dat willen. Op hun weblog; een internetsite waar ze je dagelijks, wekelijks of gewoon, wanneer er wat te vertellen valt, bijpraten over wat ze zoal meemaken. Zelfs als ze niets meemaken.

Dit is de introductie van een artikel over weblogs in de Sp!ts van afgelopen vrijdag (via: about:blank). Het is natuurlijk goed dat steeds meer traditionele media bericht over weblogs. Maar waarom kan dat niet een keer op een serieuze manier?

“Het is natuurlijk totale zelfoverschatting te denken dat je iets unieks te melden hebt of iets toe hebt te voegen aan het web, dat al zo vol staat. De meesten doen het vooral voor de lol.”

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!