Hoe shoppen we in 2020? Doe mee met het grootschalige expertonderzoek!

Hoe shoppen we in 2020? Doe mee met het grootschalige expertonderzoek!

Hoe shopt de consument in 2020? En hoe bereiden e-commerce-partijen zich daar het best op voor? Het zijn de belangrijkste vragen voor het onderzoeksprogramma Shopping2020. In samenwerking met GfK is nu een grootschalige onderzoek gestart en zij horen graag jouw mening. Dus doe mee! Het duurt ongeveer 15 minuten. We beseffen dat dat veel is, daarom krijg je als deelnemer het gehele onderzoeksrapport toegestuurd.

Hoeveel kopen we onze spullen over 7 jaar, zowel offline als online? En welke is dan groter? Hoe groot wordt online in bijvoorbeeld de foodbranche?

Met dit onderzoek wil Shopping2020 de verwachtingen en visies van markt- en marketingexperts in kaart brengen over het shopgedrag in de toekomst. De resultaten worden gepresenteerd op Shopping Today op 26 september. En als participant aan het onderzoek ontvangt u het onderzoeksrapport.

doe mee aan het onderzoek

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Credits afbeelding: Olaf Gradin (CC)


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.