Hip Hop tandenborstel

19 juli 2005, 05:09
image Hasbro heeft iets leuks bedacht om kinderen aan ‘t langer tandenpoetsen te krijgen: een elektrische tandenborstel met muziek, die via de borsteltrillingen op je tanden naar je oor wordt gestuurd.
Carl Mangold
Video Advertising & Content Producer bij Carl Mangold

Carl Mangold produceert video advertising en -content voor online marketing, van concept tot en met oplevering. Én realiseert en optimaliseert het bereik ervan, op basis van in overleg gedefinieerde KPI's. “People around the world are now watching 1.000.000.000 hours of Youtube’s incredible content every single day!” (Cristos Goodrow, Youtube) “We move towards a world where video is at the heart of all our services” (Mark Zuckerberg, 27 juli 2016) “Video is where all of media is headed right now. There is no more valuable piece of property or entity then video in the world of media at all.” (Casey Neistat, 6 sept. 2016)

Categorie
Tags

1 Reactie

    ErwinVanLun

    Dit is vast de voorloper van de tandenborstel in LivingTomorrow, het huis van de toekomst. Hierin toont een spiegel een geanimeerd filmpje met een eilandje en een krokodil. Het is allemaal leuk, lief en aardig maar o wee als de kleine te vroeg stopt met poetsen….


    19 juli 2005 om 16:00

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!