Het geheim van Georgina Verbaan

14 november 2004, 08:21

Georgina Verbaan in Playboy MagazineHet kan niemand zijn ontgaan, afgelopen vrijdag lag het kerstnummer van Playboy Magazine in de winkels met als uitsmijter de naakt-reportage van Georgina Verbaan (zangeres, actrice en vriendin van Jort Kelder). Al voordat het magazine in de winkel lag, waren de foto’s op internet te vinden. Naast het feit dat Georgina deels wordt betaald per verkocht exemplaar (en dus al dagen internet aan het afstruinen is op zoek naar illegale foto’s), is het inmiddels een nationaal debat of haar borsten nu echt zijn of niet. Ongelovigen zouden zelfs door Georgina en Jort voor het gerecht worden gedaagd.

Maar wat is nu het geheim van Georgina Verbaan?

Het geheim van Georgina Verbaan?

Een eenvoudige zoekopdracht naar Georgina Verbaan in Google levert het antwoord: “Grotere borsten met BreastGro zonder plastische chirurgie”. Slim van BreastGro om op deze hype mee te liften. Vraag me wel af of dit met medeweten is van Georgina.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

6 Reacties

  Arnout Veenman

  Volgens mij kan BreastGro een rechtzaak tegemoet zien met een behoorlijke schadeclaim, want Georgina had dacht ik een behoorlijke belastingschuld (64.000 euro als ik me niet vergis) en het verlies in omzet van de playboy door internet moet toch worden gecompenseerd.


  14 november 2004 om 11:44
  Kasper Katje

  Lijkt me sterk dat mevrouw Verbaan het alleenrecht op haar voornaam heeft en ik zie op de site nergens de achternaam van haar dus ik denk dat BreastGro aardig sterk staat.

  Tevens heeft een ieder het recht om te denken wat hij/zij wil dus die inquisitie van Jort en Georgina kunnen ze maar beter staken. Ongelovigen voor het gerecht slepen deden we in de Middeleeuwen. Persoonlijk heb ik ook gezonde twijfels bij dit topzware modelletje.


  14 november 2004 om 22:11
  GJ

  Jammer dames en heren, dez borsten van juffrouw Verbaan zijn zeker niet echt. Na een gondige analyse door mij en mijn medestudenetn (allen vrouwen!!dus we weten absoluut waar we over praten) die een studie volgen die in nauw verband staat met plastisch chirurgie kwamen we tot maar een juiste conclusie. Juffrouw Verbaan spreekt niet de waarheid wanneer ze zegt dat ze echt zijn. Vraag het aan iedere willekeurige plastisch chrirurg of een ander die een beroep in die richting beoefent en je krijgt hetzelfde antwoord. Het zou teveel plek kosten om specifiek uit te leggen hoe het te zien is, maar neem maar van ons aan dat deze borsten een ‘voor en na de operatie-geschiedenis’ hebben. Welke borsten van dit formaat blijven nu zo mooi rechtop staan als je op je rug ligt? Het is trouwens wel vakkundig gedaan. Tja, je houdt er van, of niet. Simpel.


  19 november 2004 om 16:22
  media

  Wat een hype maken ze er van 🙂

  Vandaag ook de behind the scenes foto’s en videos toegestuurd gekregen. Playboy heeft het eindelijk begrepen dat ze naast print, ook online een groot publiek hebben die ze kunnen bedienen. Nu nog een manier vinden om er ook geld aan te verdienen voordat iedereen het materiaal gratis heeft gedownload.


  19 november 2004 om 22:20
  kees

  Ik denk dat ze wel in aanmerking komt voor mesotherapie.


  20 november 2009 om 10:17
  lipolyse

  of lipolyse?


  20 november 2009 om 10:19

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!