Het is #bramdag, dag Bram!

27 april 2012, 10:00

Drie jaar geleden liep hij binnen als stagiair, vandaag verlaat Bram Fasseur ons als de ervaren internetcrack, chick-magnet en generally nice guy die hij is. Een gedenkwaardige dag dus, die we hierbij #bramdag dopen.

Wil jij ook Bram bedanken, virtueel kussen/high-fiven of hem het beste wensen met zijn ongetwijfeld gouden toekomst bij Wegener, stuur een tweet de ether in met de hashtag #bramdag, dan komt 'ie hier vanzelf voorbij.

Namens team Marketingfacts & alle bloggers: Bram, je wordt bedankt! 🙂

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Bram Fasseur

  Haha prachtig dit! Ik heb echt een geweldige tijd bij Marketingfacts gehad, veel enthousiaste mensen mogen ontmoeten en leuke dingen mogen doen. Ik had me geen betere plek kunnen bedenken om alle in & outs over het online media landschap te weten te komen. Met die kennis op zak ga ik aan de slag met mijn volgende uitdaging bij Wegener. Bedankt aan iedereen met wie ik heb mogen samenwerken, aan alle Marketingfacts bloggers, aan alle collega’s en in het bijzonder aan Marco die mij deze kans heeft geboden. Het waren drie fantastische jaren!


  27 april 2012 om 10:15
  remivanbeekum

  Dag Bram!

  En veel plezier!


  27 april 2012 om 11:02
  Maurits van Eeghen

  Dag Bram en heel erg bedankt voor je inzet en input voor online tuesday!


  27 april 2012 om 13:45

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!