Henri Sijthoff-prijs 2005

3 november 2005, 05:48

Vandaag wordt in Amsterdam voor de 52e keer de Henri Sijthoff-prijs uitgereikt voor de beste jaarverslagen over het jaar 2004. De prijs wordt toegekend aan ondernemingen die zich gunstig onderscheiden door hun openbare informatie en verantwoording over de financi?le gang van zaken.

Sinds enige jaren wordt naast het jaarverslag ook financi?le communicatie via internet meegewogen bij de beoordeling. Resultaten van het vooronderzoek online financi?le communicatie is te vinden op de website van Jungle Rating.

Genomineerden zijn in de AEX-categorie: ABN Amro, Hagemeyer, ING, Philips en Wolters Kluwer. In de Midd- en smallcap zijn dit Arcadis, Eriks Group, Fugro, Heijmans, Rodamco Europe en Stork.

Bron: Het Financiele Dagblad

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Martijn Hulst

  In het kader van de concurrentie tussen de prijzen voor beste jaarverslagen wordt vandaag ook de F.G. Kordes-Trofee uitgereikt. De trofee is bestemd voor het beste jaarverslag uit de publieke sector. Eenmalig zal ook een trofee worden toegekend aan het het beste jaarverslag van de zorgsector.


  3 november 2005 om 08:28
  Arnoud

  Winnaars zijn bekend gemaakt: ABN Amro en Fugro


  3 november 2005 om 16:57
  media

  Dank voor de update Arnoud. Martin en collega’s, gefeliciteerd!


  3 november 2005 om 17:03

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!