Hard Gay bezoekt Yahoo!

12 september 2005, 10:45

Hard Gay bezoekt Yahoo!

Comediant Razor Ramon, een Villlage People look a like en bekend onder de naam Hard Gay, bezoekt het Japanse hoofdkantoor van Yahoo! omdat hij van mening is dat de “Hoo!” van Yahoo! gestolen is uit een door hem veelgebruikte kreet. Kijk (31 MB, Quicktime) en oordeel zelf.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Johan sloos

  Ik kan geen Japans, maar moest toch wel lachen. Ik kan mij voorstellen dat dit zeker bij Japanners aan zal slaan.


  12 september 2005 om 11:32
  ralphbom

  Erik, ik durf het bijna niet te vragen… maareuh: waar ben je dit filmpje tegengekomen? Ondanks dat het Japans is, is het zeker dubieus te noemen.


  12 september 2005 om 12:20
  Johan sloos

  Stond vanochtend overigens ook bij BoingBoing


  12 september 2005 om 12:22

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!