George Michael enkel nog via Internet

11 maart 2004, 07:57

George Michael heeft zijn laatste plaat gemaakt. Voortaan geeft hij zijn nieuwe muziek gratis weg, via internet. Dat heeft de 40-jarige popster woensdag aangekondigd in een interview met de Britse radio.

Geld heeft Michael al genoeg verdiend en beroemd zijn vindt hij helemaal niet leuk meer. Zijn fans kunnen geld overmaken in ruil voor gedownloade nummers, maar verplicht is dat niet. De opbrengst gaat naar een goed doel. Michael, die zijn nieuwste cd Patience aan het promoten is, zei niet de illusie te hebben dat hij niet meer beroemd zal zijn. “Maar geloof me, als ik voor niemand meer geld oplever ben ik over een paar jaar nauwelijks nog interessant voor de media.” Patience komt maandag uit.

Bron: telegraaf

Edwin Duys
Social Media & Online Markeitng Realist | Mede-oprichter Saristos bij Saristos

Dol op het bedrijfsmatig toepassen van online marketing en social media. Mede-oprichter en partner van Saristos, realisten in online marketing en social media. Mijn drijfveer is bedrijven te helpen om door middel van content marketing via social en digitale media gekwalificeerde potentiële klanten (leads) te genereren. Je kunt mij zakelijk volgen via Twitter en met mij connecten via LinkedIn

Categorie
Tags

1 Reactie

    Mandelbaum

    Mooi werk !!

    Kunnen wij ons geld aan aanstormend talent uitgeven. Ik noem een Judith ofZo.


    11 maart 2004 om 08:24

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!