Genereer waardevolle leads met je content #ADV

19 oktober 2015, 12:30

Marketingfacts bereikt maandelijks meer dan 200.000 lezers die continu op zoek zijn naar kennis en informatie op het gebied van digitale marketing. Veelal zijn dit beslissers en beïnvloeders op het gebied van inkoop van media en opleidingen, diensten en oplossingen voor marketing automation, contentmarketing, online advertising, (socialmedia)monitoring, analytics, et cetera. Wil jij die doelgroep bereiken? Wij brengen je graag op een slimme en efficiënte manier in contact met onze lezers

Hoe? Bijvoorbeeld door middel van een leadgeneratiecampagne via Marketingfacts. Wij helpen je leads te genereren met jouw content.

Het proces is eenvoudig:

  1. Je hebt relevante content voor onze lezers (bijvoorbeeld een rapport of een whitepaper);
  2. Wij distribueren deze content via verschillende kanalen (site, e-mailmarketing en social media);
  3. Geïnteresseerde lezers downloaden de content na achterlating van een aantal gegevens – bijvoorbeeld naam, functie, organisatie, telefoonnummer en/of e-mailadres (N.B. wij zijn altijd transparant over het gebruik van deze informatie).
  4. Deze gegevens stellen wij aan jou ter beschikking; je betaalt hiervoor een vergoeding per lead (CPL).

Dus heb je relevante content voor onze lezers en wil je daarmee gericht leads genereren? Of ben je nieuwsgierig hoe we je op andere manieren kunnen helpen je doelgroep te bereiken? Neem dan contact op met onze accountmanager Majid Abou via 06 – 46 87 53 99 of majid@marketingfacts.nl.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!