Gecombineerde E-mail -en SMS campagnes

8 september 2003, 16:27

Veritate Company voegt SMS marketing toe aan het producten -en dienstenportfolio. VeritateMail, het e-marketing softwarepakket is uitgebreid met een SMS module.

Deze uitbreiding maakt het mogelijk om vanuit ??n centrale database zowel gepersonaliseerde e-mail berichten als gepersonaliseerde SMS campagnes te versturen. Veritate Company geeft hiermee antwoord op de sterk toenemende vraag naar eenvoudige multi-channel e-marketing tools. Met deze uitbreiding van het producten en dienstenportfolio onderstreept Veritate haar autoriteit op het vlak van e-marketing.

Belangrijkste verschillen ten opzichte van bestaande SMS tools zijn de integratie met e-mail campagnes, de mogelijkheid om op eenvoudige wijze gepersonaliseerde berichten te verzenden en de platformonafhankelijkheid van de software. Deze kan aangesloten worden op een SMS provider naar keuze, afhankelijk van de wensen van de klant en de campagne doelstellingen.

De Veritate SMS module maakt het technisch mogelijk om op eenvoudige wijze over verschillende kanalen te communiceren met de doelgroep en deze met behulp van verschillende berichttypen tot actie te bewegen. Zo is e-mail een uitstekende drager voor meer inhoudelijke informatie en links naar internet en heeft SMS meer een ?trigger functie?. Inzet van de combinatie SMS en e-mail verhoogt de awareness bij de doelgroep en leidt daarmee tot hogere response ?en conversie ratio?s. Uiteindelijk doel blijft in de meeste gevallen het genereren van site-bezoek.

Veritate is voor een aantal klanten al actief met de combinatie SMS en e-mail en verwacht op korte termijn het aantal gebruikers van de nieuwe functionaliteit sterk te zien groeien. Daarnaast verwacht Veritate met dit ge?ntegreerde aanbod een interessante oplossing te bieden voor nieuwe opdrachtgevers.

Bron:

http://www.persberichten.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!