Friends of Search: hét searchcongres dat je niet mag missen! #adv

9 februari 2017, 09:30

Friends of Search is hét Searchcongres voor SEO en SEA specialisten en online marketeers. Georganiseerd door DDMA en IAB Nederland in de Kromhouthal Amsterdam op 16 februari. Met grote namen uit het vakgebied op het podium, zoals Gary Illyes (Google), Elizabeth Marsten (CommerceHub) en Jono Alderson (Distilled). Maar ook de beste cases, bijvoorbeeld van Skyscanner, Dickies en Fanatics. Je bent in 1 dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in je vakgebied. Samen met ruim 500 andere specialisten. Dat mag je dus niet missen!

Daar wil ik bij zijn!

Line-up internationaler dan ooit

De kaarten voor Friends of Search vliegen, net als ieder jaar, de deur uit. Niet gek, want wist je dat:

  • Meer dan de helft van de #FOS17 sprekers ook op de grote internationale conferenties heeft gestaan? Je hoeft dus niet meer naar SMX, MOZcon of Hero Conf voor de beste sprekers en de laatste ontwikkelingen!
  • De line-up voor 50 procent uit vrouwelijke sprekers bestaat? Uniek voor een Search conferentie!
  • Bas van den Beld weer dagvoorzitter is? Dan weet je dat je een goede dag gaat hebben!
  • Ook dit jaar de speciale FOS-branded burger op het menu staat tijdens de lunch? Die wil je niet missen!
  • Alle actuele thema’s (van Remarketing Lists voor Search Ads tot Automation en van Feed based advertising tot Contentmarketing) aan bod komen in het programma? Je bent in 1 dag bijgepraat!

Nu ticket kopen

DDMA is de branchevereniging voor data en marketing. Onze 300 leden halen en brengen bij ons kennis over het inzetten van data om relevant te kunnen communiceren met hun doelgroepen. Daarom organiseren wij met en voor hen netwerk- en kennisbijeenkomsten. Wij eisen van onze leden dat zij handelen binnen het kader van de wet en de gedragscodes. Daarnaast spreken wij met de stakeholders in Den Haag en Brussel over de ontwikkeling van een duurzame data-economie.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!