Flickr lanceert printservice

27 oktober 2005, 13:45

Het zat er natuurlijk aan te komen, de online fotocommunity Flickr biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om de foto’s ook te laten printen. Helaas, voorlopig alleen nog maar mogelijk in VS. Gebruikers kunnen via target.com aangeven waar ze de foto’s willen ophalen.

Naast deze printservice biedt Flickr inmiddels ook de mogelijkheid om via Englaze foto’s op DVD te zetten of om via QOOP een fotoboek of poster te bestellen van je eigen fotosets. Meer partnerships volgen snel aldus Stewart Butterfield op Flickrblog.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Michel

  Zou mooi zijn als dit inderdaad ook in NL doorgevoerd wordt. Hoe verhouden de prijzen zich t.o. reguliere afdrukservices is de grote vraag. Anders blijft het wellicht aantrekkelijker om niet via Flickr de foto’s af te drukken.


  27 oktober 2005 om 15:17
  Eric

  Ik vind dat ze er wel rijkelijk laat mee zijn. Dat is toch het eerste waar je aan denkt als je een online fotoservice hebt?


  27 oktober 2005 om 16:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!