Eyeblaster introduceert VideoClip Module

27 juli 2004, 10:39

Eyeblaster introduceert vanaf vandaag de Eyeblaster VideoClip Module. Een in-stream advertising en content management toepassing die web publishers en adverteerders de mogelijkheid biedt interactieve ads te creeren en te publiceren binnen video content streams (streaming video).

De Eyeblaster VideoClip Module biedt publishers een zeer effectieve platform en workflow tool om video content en interactieve ads te managen en te publiceren. De video-content en ads kunnen zowel in Flash als Windows Media format aangeboden worden. Publishers kunnen nieuwe advertising formats en extra inventory aanbieden aan adverteerders.

Voor adverteerders biedt de VideoClip Module een nieuwe en tegelijkertijd een vertrouwde manier van adverteren. Net als op televisie kunnen de commercials /interactieve ads voor, tijdens en na een programma/video item vertoont worden.

Een groot voordeel ten opzichte van commercials op TV is dat je bestaande commercials interactief kan maken. Voorbeeld is een autocommercial waarbij de kijker tijdens de commercial, in de videoplayer zelf, een aanvraagfromulier kan invullen voor een testrit.

In de verenigde staten gebruiken publishers als About.com, WWE.com, IFILM.com en Cond?t?s Style.com. reeds deze “?VideoClip Module”. In de UK zijn imiddels pilots opgestart met ITV, Tiscali, Sky, Channel4 en Wanadoo. “In Nederland zijn we in gesprek met een aantal publishers. Dit zijn met name portals die reeds video content hebben maar nog geen in-stream advertising kunnen aanbieden.” Aldus, Danny van der Cingel van Easyconcepts (de Technology provider van Eyeblaster in de Benelux.)

klik hier voor een VideClip demo met interactieve M&M en ipod commercials: http://demo.eyeblaster.com/

Bron:

Persbericht EasyConcepts

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Peter

  Wat is het verschil met de TICC AV Publisher van Rhinofly?


  27 juli 2004 om 10:43
  Frank Meeusen

  Een belangrijk verschil met de TICC AV Publisher is dat het een tool is die je kunt embedden in je eigen systeem. De module van Eyeblaster is een mooi systeem wat op specifieke content is gericht: advertising.

  Je kunt video voor meer gebruiken dan alleen advertising. Hier is de AV Publisher een goede tool voor.


  27 juli 2004 om 12:50

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!