Emerce Update Webanalytics

7 december 2005, 11:16

Emerce Update Traffic MetricsZoals al eerder aangegeven gaat de vierde Emerce Update, op 15 december in Amsterdam, over het meten van de effecten van online campagnes. De Emerce-redactie zoekt nog bedrijven die willen laten zien wat ze kunnen op het gebied van het meten van traffic. Voor de zogeheten ‘playground’ zijn nog een beperkt aantal gratis plaatsen beschikbaar.

Ondertussen wordt er al hard gewerkt aan de volgende Emerce Update die in januari zal plaatsvinden. Het thema is dan opnieuw webanalytics maar nu zal de focus komen te liggen op conversie. Wat doet de bezoeker op de website, hoe meet je dat en hoe gebruik je de resultaten in de optimalisatie van campagnes, website of organisatie? Heb je een interessante case of heb je suggesties voor een interessante spreker, laat het me dan even weten in de reacties hieronder of via email.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  maarten

  Ik zal onze stats boer vragen. Hij is hier zometeen


  7 december 2005 om 11:25
  media

  Maarten, wellicht aardig om vanuit Speurders de volgende keer ook iets te presenteren. Ik ben nog steeds erg benieuwd naar jullie dashboard!


  7 december 2005 om 11:32
  maarten

  Ha, ik denk dat marktplaats daar net zo over denkt ;-)!


  7 december 2005 om 11:50

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!