Eerste LinkedIn-congres in Nederland pakt meteen groot uit

9 december 2013, 14:29

Op 10 februari 2014 vindt het eerste LinkedIn-congres voor de Benelux plaats in Eindhoven. Een kennisevent voor HR-managers, salesmanagers en marketeers die het optimale willen halen uit het grootste zakelijke sociale netwerk. LinkedIn is sinds de start in 2003 gegroeid van een digitale visitekaartjesbak naar een sociaal netwerk waar organisaties en professionals elkaar vinden en kennis met elkaar delen. Bijna maandelijks breidt LinkedIn de functionaliteiten uit. Allemaal gericht op het voordeel van de gebruikers. Tijdens het LinkedIn-congres op 10 februari 2014 komen deze functionaliteiten en hun toepassingen ruim aan bod.

Jan Willem Alphenaar, organisator van dit congres: “Regelmatig verzorgen Richard van der Blom en ik trainingen en workshops voor organisaties over het juist inzetten van LinkedIn. Steeds vaker wordt ons gevraagd naar de toekomst van LinkedIn, de nieuwe mogelijkheden en vooral hoe anderen het inzetten. Met dit evenement willen we de antwoorden op al deze vragen geven. Met ING als voorbeeldklant, Lena Olivier die vertelt over de strategie van LinkedIn en daarnaast vullen praktische workshops deze behoefte in”

LinkedIn voor HR-managers en recruiters

Als recruiter en HR-manager kun je niet meer om LinkedIn heen. Maar maak je wel uitgebreid gebruik van alle mogelijkheden om het juiste personeel te vinden? Hoe zet je je medewerkers (human capital) in om je corporate branding te versterken? Voor HR-managers heeft de organisatie van dit event een programma op maat gemaakt.

LinkedIn voor marketing- en salesmanagers

LinkedIn voor lead-generatie? LinkedIn om uw organisatie optimaal te profileren? Kennisdelen via groepen, company pages en showpages kan organisaties waardevolle leads opleveren. Voor salesmanagers, marketeers en PR-professionals komen al deze mogelijkheden plus tips en trucs aan bod.

Programma op maat

De opzet van het programma is zo gemaakt dat de drie gebieden HR, Sales en Marketing specifiek bediend worden. De juiste mix van keynotes en een keuzeprogramma zorgen ervoor dat iedere deelnemer een programma op maat kan samenstellen.

Richard van der Blom, mede-organisator van dit congres: “Op deze dag krijgen de deelnemers in een keer toegang tot alle kennis die er is over LinkedIn en door middel van het keuzeprogramma kunnen zij deze dag volledig afstemmen op hun individuele behoefte.”

Programma eerste editie

De eerste editie van het LinkedIn congres ziet er als volgt uit.

Datum, tijd en locatie

Maandag 10 februari 2014 – Seats2Meet Eindhoven

 • Inloop: 09.30 uur
 • Start: 10.00 uur
 • Borrel: 17.00 – 18.00 uur

Sprekers

 • Jan Willem Alphenaar – oprichter social media academy en spreker en schrijver over digitale ontwikkelingen
 • Lena Olivier – Head Talent Solutions bij LinkedIn
 • Richard van der Blom – LinkedIn trainer bij Justconnecting BV
 • Diana Russo – zelfstandig HR Business Partner
 • Jerrold Pelupessy – HR specialist bij LinkedIn
 • Mischa Coster – mediapsycholoog
 • Frank Jan Risseeuw – ING

Aanmelden en tickets

Tickets en meer informatie over dit unieke event is te vinden op www.congreslinkedin.nl. Tot 31 december geldt er een Early Bird-korting van 100 euro op de toegangsprijs van € 395,-.

Credits afbeelding: Nan Palmero (CC)

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

4 Reacties

  Paul Haarman

  Lijkt me vooral voor HR managers interessant. Ik zie veel sprekers vanuit die hoek vermeld. Vraag me af of dit voor marketing managers en marketing consultants wel het juiste congres is, maar misschien zit ik er naast.


  9 december 2013 om 20:28
  Frans Lucassen

  Op 10 februari 2014 vind het eerste LinkedIn-congres voor de Benelux plaats in Eindhoven.

  Op 10 februari 2014 vindT………..


  10 december 2013 om 10:43
  Bart Weijers

  Hoog (te hoog m.i,) prijskaartje voor een congres. Zijn slimmere manieren om kennis over Linkedin binnen te halen tegen lagere kosten.


  10 december 2013 om 10:44
  DannyOosterveer

  @Frans,

  Scherp opgemerkt, aangepast!


  10 december 2013 om 11:04

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!