De top 100 gadgets allertijden

21 februari 2005, 17:29

Mobile PC heeft de top 100 gadgets allertijden samengesteld. Prachtige lijst met de nodige nostalgie. De top 3 is als volgt:

  1. Apple powerbook 100 uit 1991
  2. Zenith Space Command, een afstandsbediening voor de tv
  3. Sony Walkman uit 1979

Sony staat met zes gadgets in de lijst gevolgd door Apple met in totaal 4. In de begin jaren 90 deed mijn collega marketeer de nodige financiele analyses en was hij dolblij met de Apple Powerbook 100 waar nu over gezegd wordt dat “The PowerBook 100’s greatest and most lasting innovation was to move the keyboard toward the screen, leaving natural wrist rests up front, as well as providing an obvious place for a trackball.. ” Da’s weer eens wat anders dan een Asus M2400N 😉

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!