Reminder: de Online Tuesday Nieuwjaarsborrel 2014, you’re invited!

7 januari 2014, 14:29

Tuurlijk, je zit nog midden in de eindsprint op weg naar wat dagen vrij rond Kerst. Nog even je salestargets halen, je declaratie indienen en/of je budget op maken, zodat het in 2014 niet (nóg) minder wordt. En daarna genieten van al het goede dat de feestdagen te bieden hebben: warmte van familie, vrienden en open haard en natuurlijk calorieën. Heel veel calorieën, in vloeibare en vaste vorm. Maar daarna gaan we er weer met een frisse kop en nieuwe KPI's tegenaan! En ook dat moet gevierd worden. En daarom ben je op 14 januari '14 van harte welkom op de Online Tuesday Nieuwjaarsborrel!

Al jaren is de Online Tuesday Nieuwjaarsborrel de grootste nieuwjaarsborrel voor de online industrie! En vooral: de beste. En die traditie houden we ook in 2014 in stand.

Dus schrijf je vandaag alvast in (gratis!). En als je alvast in de stemming wilt komen, kijk dan nog even de foto's van de nieuwjaarsborrel van dit jaar terug.

Tot de 14e!

Wanneer: dinsdag 14 januari 2014

Waar: Hotel Arena, 's-Gravesandestraat 51, 1092 AA Amsterdam

Tijd: vanaf 19.30 uur tot laat

Parkeren: Oosterpark, ’s Gravesandeplein 120

Inschrijven: www.nieuwjaarsborrel2014.nl

De nieuwjaarsborrel wordt georganiseerd door DQ&A Media Groep, Traffic4u, Marketingfacts en NEWPEOPLE (allen ‘founding partners’ van Online Tuesday) en wordt mede mogelijk gemaakt door Adfactor & MicroStrategy.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!