De Online Tuesday & IAB-nieuwjaarsborrel in beeld

15 januari 2013, 13:11

Vorige week dinsdag werd de – inmiddels traditionele – nieuwjaarsborrel van Online Tuesday en IAB gehouden. In een vol Hotel Arena wensten zo'n 1.200 aanwezigen elkaar het beste voor 2013 onder het genot van een drankje. En misschien nog een. Afijn, het was gezellig en we hebben de beelden to proof it. Durf je de confrontatie met jezelf aan?

Videoverslag

De nieuwjaarsborrel werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door sponsor Adfactor. Bovendien hadden zij de mensen van ThePostOnline (voorheen De Jaap) gevraagd om een videoverslag te maken van die malle paarsebroekenbende. En zo geschiedde!

Foto's

Fotografe Laisa Vermeij (@laisamaria) heeft de avond weten te vangen in een flink aantal fraaie platen. De eerste batch van foto's is te vinden op onze Facebook-pagina, dus let the tagging fun begin! Morgenochtend volgt de rest, op dezelfde plek. Hieronder alvast een kleine preview…

Namens het bestuur van Online Tuesday en namens IAB en Adfactor wil ik iedereen die aanwezig was bedanken voor de geslaagde avond. Het was een mooi begin van 2013 (zelfs voor diegenen waarbij the day after the night before wat tegenviel), laten we ervoor zorgen dat de rest van het jaar nóg mooier wordt!

De Online Tuesday Nieuwjaarsborrel 2013 werd georganiseerd door Online Tuesday (een initiatief van Marketingfacts, Traffic4U, Energize, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group) en IAB en mede mogelijk gemaakt door Adfactor.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

1 Reactie

    paulclps@gmail.com

    Opvallend dat niemand Tumblr noemt in het filmpje.


    17 januari 2013 om 10:29

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!