DAC Planet activa overgenomen na faillissement

4 oktober 2005, 20:17

Email van TradeDoubler:

(…) Geachte Affiliate, Helaas moeten wij u mededelen dat DAC Planet failliet is verklaard en dat de curatoren en advocaten ons hebben aangegeven dat er in het geheel geen gelden meer zijn om uit te betalen. Dat betekent dat TradeDoubler en u als affiliatepartner van DAC Planet niets krijgen uitbetaald. Binnen enkele dagen zal het DAC-planet saldo van uw account zijn afgeschreven. De afgeschreven bedragen zullen wel nog in ons archief blijven staan. Hoewel de kans in dit geval vrijwel nihil is, zouden wij dan bij een (gedeeltelijke) betaling u alsnog (gedeeltelijk) kunnen uitbetalen, maar rekent u daar dus maar niet op. TradeDoubler hanteert altijd een zeer zorgvuldig toetsingsbeleid m.b.t. kredietwaardigheid, maar dit soort calamiteiten kunnen soms, volledig buiten onze macht om, toch voorkomen. Wij betreuren deze gang van zaken natuurlijk ten zeerste en vinden het ook voor u bijzonder spijtig. (…)

Update:

Vanaf november 2005 heeft Geluidje International Dac Planet overgenomen.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

7 Reacties

  Eric

  DAC-planet heeft een datingsite onder beheer gehad (Liumi). Daarbij gebruikten ze methodes om geld te verdienen die af en toe riekten naar oplichterij.

  Na het versturen van een ‘gratis’ berichtje op de datingsite kreeg ik een SMS (telefoonnummer opgeven was verplicht) dat er méér dan een euro in rekening werd gebracht hiervoor. Op de voorpagina van de site stond dat de datingservice “100% gratis” was, waarmee ze dus suggereren dat communicatie via de site gratis is. Als er dan vervolgens toch plotseling kosten in rekening worden gebracht, vind ik dit op zijn minst misleidend.


  5 oktober 2005 om 06:42
  reet

  Jaren geleden wel eens met die gasten wezen kletsen… mijn god, wat een kampers! wel een groot kantoor overigens in Rotterdam zuid


  5 oktober 2005 om 06:54
  Bart Kappenburg

  Misschien was dat grote kantoor wel het probleem…


  5 oktober 2005 om 10:50
  Ferdinand Akoussa

  Kan iemand mij informeren wie de curator van DAC Planet is?

  Met dank,


  20 oktober 2005 om 06:47
  Ferdinand Akoussa

  Beste Eric,

  Dank voor de info,

  mvg,

  Ferdinand


  20 oktober 2005 om 10:17
  hans haak

  weet iemand toevallig het nummer van jacqueline blok die griet werkte daar aan de balie daar krijg ik nog 120 euro van ze woont in hoogvliet


  29 september 2006 om 03:53
  hans haak

  email mij naar h.haak3-at-chello.nl aub indien u het weet


  29 september 2006 om 03:55

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!