Da Vinci Code: De film

Da Vinci Code: De film

De Da Vinci Code van Dan Brown is zonder enige twijfel het meest besproken boek van de laatste jaren. Op 19 mei 2006 komt de Da Vinci Code als film ‘wereldwijd’ uit (al op 18 mei in Nederland). Kenneth Verburg houdt de film al een tijdje in de gaten en melde gisteren dat de eerste full-length trailer online is gezet. Ziet er veelbelovend uit en ik denk dat we ons kunnen gaan opmaken voor nieuwe records.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Die voortdurende stroom van gebroken box office records begint een beetje bespottelijk te worden. Ieder jaar sneuvelt er een record - soms vraag je je af in hoeverre dat PR is of realiteit. Wat dat betreft vind ik het wel aardig dat Sneeuwwitje nog steeds de bestbezochte Disney-film aller tijden is...

    geplaatst op
  • Kan niet wachten tot het 19 mei is!!! Ik hield hem ook al een tijdje in de gaten....Grappig ook om te zien dat je op veel blogs de link ziet verschijnen :D (jullie zijn traag, was gisteren al beschikbaar hehehe)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.