Da Vinci Code: De film

15 december 2005, 06:26

De Da Vinci Code van Dan Brown is zonder enige twijfel het meest besproken boek van de laatste jaren. Op 19 mei 2006 komt de Da Vinci Code als film ‘wereldwijd’ uit (al op 18 mei in Nederland). Kenneth Verburg houdt de film al een tijdje in de gaten en melde gisteren dat de eerste full-length trailer online is gezet. Ziet er veelbelovend uit en ik denk dat we ons kunnen gaan opmaken voor nieuwe records.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  jeroenmirck

  Die voortdurende stroom van gebroken box office records begint een beetje bespottelijk te worden. Ieder jaar sneuvelt er een record – soms vraag je je af in hoeverre dat PR is of realiteit. Wat dat betreft vind ik het wel aardig dat Sneeuwwitje nog steeds de bestbezochte Disney-film aller tijden is…


  15 december 2005 om 09:26
  GRID8400

  Kan niet wachten tot het 19 mei is!!! Ik hield hem ook al een tijdje in de gaten….Grappig ook om te zien dat je op veel blogs de link ziet verschijnen 😀 (jullie zijn traag, was gisteren al beschikbaar hehehe)


  15 december 2005 om 09:26

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!