Content Club #7: de kracht van video

26 januari 2015, 12:30

Met Mercedes Benz, ING en een ‘Wijze van het Oosten’: Gebrand Pot

Content Club Nederland trapt 2015 af in ’t nabije oosten. Op 29 januari is het reizende discussie- en kennisplatform over contentmarketing namelijk in Arnhem. Het thema van editie 7: de kracht van videocontent. Omdat deze contentvorm tegenwoordig niet voor niets een vast onderdeel in de contentmarketingmix is bij een toenemend aantal bedrijven.

Waarom video?

Video brengt een merk tot leven, geeft organisaties een gezicht en wekt snel vertrouwen bij (potentiële) klanten. Omdat mensen vooral in beelden denken en zij video’s daardoor beter onthouden dan tekst. Mooi natuurlijk, maar hoe verweef je video nou goed in je contentmarketingstrategie? Hoe mix je het met andere contentvormen? Welke formats werken het best? Toon je video-snacks of juist long form video? Hoe distribueer je? En met welk doel?

Programma #CC07

Voor Content Club nr.7 hebben we twee topmerken uitgenodigd (b2c én b2b). Tevens neemt video-expert Gerbrand Pot ons mee in de wondere werking (en toepassing) van video voor MarCom-doeleinden. We sluiten af met een krukjessessie waarin de 3 sprekers scherpe vragen op zich afgevuurd krijgen door het publiek en moderators Mark en Cor!

Avond bijwonen?

Via de MeetUp van Content Club Nederland kun je je gratis inschrijven voor #CC07 op 29 januari bij Regardz WTC Arnhem. Meld je dus snel aan! Let wel: ook de wachtlijst heeft zin, vaak vindt er nog een stevige stoelendans plaats in de laatste dagen voorafgaand aan CC’s.

LIVESTREAM Kun je niet live aanwezig zijn? Jammer natuurlijk, maar de avond wordt live gestreamd via mediapartner Marketingfacts. Vanaf 19:30 uur. Check dan deze website.

Nog even sfeer proeven van #CC06 in Amsterdam? Bekijk het videoverslag (1:14 min):

Wat is die Content Club eigenlijk?

Een open kennis- en discussieplatform over de kracht van content (marketing). Voor en door marketing- en communicatieprofessionals. Discussiëren kan op de kwartaalbijeenkomsten en via onze LinkedIn Groep Content Marketing NL (1000+ leden).

Content Club Nederland is een initiatief van Cor Hospes en Mark de Lange (Beklijf). Hoofd- en locatiesponsor Regardz maakt het mogelijk dat we het land in gaan met de clubavonden. Vaste sponsoren die de Content Club mogelijk maken zijn Crystal Park New Media, BytheGrape.nl, Mobi-Q en Feeder BV. En, Marketingfacts is onze mediapartner!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

1 Reactie

    Balladonaraaspeste

    Hello. And Bye.


    12 juni 2017 om 10:36

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!