Congres Facebook Marketing: leer alles over Facebook-marketing van de experts! #ADV

13 mei 2015, 12:30

Op dinsdag 9 juni 2015 vindt de derde editie van Congres Facebook Marketing plaats, in de Jaarbeurs Utrecht. Een event met drie belangrijke pijlers: commerce, service en branding. Het belooft een inspirerende dag te worden, met meer dan 20 verschillende presentaties en workshops over Facebook marketing. Keynotes zijn er van onder andere Peter Minkjan, Polle de Maagt en Mat Morrison. Voor iedereen die serieus, zakelijk succes wil behalen met Facebook is dit congres een absolute aanrader.

Commerce, service en branding

De voorgaande twee edities trokken beide meer dan 400 bezoekers. Onderstaande video geeft een impressie van de tweede editie van dit succesvolle congres:

Commerce, service en branding zijn de drie belangrijkste pijlers in de editie van dit jaar. Naast (internationale) keynotes van onder andere Mat Morrison, Peter Minkjan, Hans Maltha en Polle de Maagt kies je als deelnemer uit een aanbod van bijna 20 breakoutsessies van experts en topmerken. Zo zijn er presentaties over Facebook advertising, PR, content en webcare. Ook is er aandacht voor de zakelijke inzet van WhatsApp, Instagram en de kansen die virtual reality biedt. Stel je eigen programma samen, precies toegespitst op jouw wensen!

Eerste 100 kaarten voor slechts €195,-!

Let op: voor de eerste 100 deelnemers geldt een speciaal tarief: deze tickets kosten slechts €195,-! Bekijk het hele programma en meld je aan op CongresFacebook.nl.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!