Je bekijkt een artikel van Beeckestijn Business School
partner

Clinic Storytelling, hoe doe je dat succesvol? – 2 oktober #ADV

12 augustus 2015, 08:30

Sinds we taal zijn gaan gebruiken, vertellen we elkaar verhalen, delen we emoties en informatie en onthouden we door het verhaal sneller een merk of een afzender. Iedereen kan een verhaal bedenken, maar hoe je een verhaal maakt dat mensen raakt en doorvertellen, dat hoor je in de clinic Storytelling op vrijdag 2 oktober.

Wat is de structuur van een verhaal en hoe voorkomen we dat het een aaneenschakeling van feiten wordt zonder structuur en eind? We willen verhalen vaak liever ‘zien’ dan ‘lezen’, dus de tweede stap is het visualiseren van het verhaal. De kracht van beeld en een ‘goed’ verhaal maken, zijn de theoretische en praktische ingrediënten van de clinic vrijdagochtend 2 oktober.

Tijdens de clinic gaan we in groepjes aan de slag om een kort beeldverhaal (foto’s) te maken. We laten de verhalen zien, horen of de andere deelnemers het verhaal snappen en kijken of we het nog kunnen verbeteren. Neem je mobiel mee en laat je verassen door je eigen creativiteit!

Gratis aanmelden clinic Storytelling

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar nieuwe kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij, download een van de whitepapers of volg een opleiding of training. #kennisdelen 

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!