Je bekijkt een artikel van Beeckestijn Business School
partner

Clinic Startups & scale-ups in de praktijk #adv

31 augustus 2017, 08:30

Welke rol spelen marketing en customer experience bij succesvolle innovatieve startups en scale-ups? Wat zijn karakteristieken van succesvolle startups en scale-ups? Wat is het verschil tussen tussen corporate startups en nieuwkomers? Laat je inspireren door de voorbeelden van bekende en minder bekende startups en scale-ups.

Deze clinic behandelt praktische inzichten op basis van 20 jaar ervaring van de spreker. Tony heeft voor zijn laatste boek succesvolle oprichters van startups, CEO’s van scale-ups en succesvolle investeerders geïnterviewd over het succesvol toepassen van marketing en klantervaring in innovatieve businessmodellen.

​Laat je inspireren door de voorbeelden van bekende en minder bekende Nederlandse startups en scale-ups.

Meld je gratis aan voor de clinic Startups & scale-ups in de praktijk

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar nieuwe kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij, download een van de whitepapers of volg een opleiding of training. #kennisdelen 

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!