Je bekijkt een artikel van Beeckestijn Business School
partner

Clinic Marketing & klantdata: wat mag wel en niet? – 28 oktober #adv

8 september 2016, 11:30

De mogelijkheden om gegevens te verzamelen over je klant lijken eindeloos. Niet alleen weet je een heleboel over je klant via je eigen systemen zoals je website, CRM-pakket, via je accountmanagers etcetera, ook is je klant wellicht actief op social media en laat ook daar zijn of haar gegevens achter. Gegevens die je vervolgens gebruikt om je data te verrijken. Maar mag dat zomaar? Welke data mag je wel en niet gebruiken? En waarom? En hoe zit dat nu eigenlijk met Big Data & privacy? En met cookies? Wel of niet om toestemming vragen?

De clinic geeft je inzichten waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt.

Gratis aanmelden clinic Marketing & klantdata: wat mag wel en niet?

Het zijn turbulente juridische tijden. Alexander Singewald is graag jouw gids in de wereld van de regelgeving over datagebruik. Tijdens deze clinic besteedt Alexander aandacht onder andere aandacht de Algemene Verordening Gegevensbescherming; en wat zijn dan de gevolgen voor u bijvoorbeeld als adverteerders of goede doelen organisatie? En wat is de impact van deze regelgeving inclusief data minimalisatie op Big Data?

De clinic ‘Marketing & klantdata: wat mag wel en niet?’ wordt gehouden op vrijdagochtend 28 oktober 2016 van 13:00 – 15:00 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden. De clinic wordt verzorgd door Alexander Singewald.

Ga actief aan de slag met de juridische kant van klantdata en schrijf je snel in voor deze clinic.

Meld je nu gratis aan voor de clinic Marketing & klantdata: wat mag wel en niet?

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar nieuwe kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij, download een van de whitepapers of volg een opleiding of training. #kennisdelen 

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!