Cleavage-vertising

11 februari 2005, 07:30

Aan het rijtje bra-vertising, chest-vertising, ass-vertising, head-vertising kunnen we nu toevoegen cleavage-vertising. Shaune Bagwell heeft via e-bay haar decollete als advertentieruimte voor 15.099 dollar verkocht aan Goldenpalace dat al eerder opmerkelijke adverentieruimte kocht.

Gaat dit ook richting Nederland komen? Eerder deze week liet Aukje van Ginneken een radio 538 tattoo zetten in ruil voor een borstvergroting.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Remondo

    Zal een korte hype worden, met als hoogtepunt g-spotvertising: find it and win fabulous prizes!


    11 februari 2005 om 09:00

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!